Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '15

 
Kategori
Döviz / Altın
 

Altın fiyatları çinden gelen veriler ile düştü

Altın fiyatları çinden gelen veriler ile düştü
 

altın fiyatları


Altın fiyatları, Çin'den gelen veriler üretici Pries bir keskin beklenenden daha düşüş gösterdi sonra tüketici fiyatlarının beklenenden daha güçlü kaldı ancak Salı günü Asya'da düştü.

Üretici fiyatları yıllık bazda Şubat beklenen% 4.3 düşüş % 4.8 düştü. Ama tüketici fiyatları yıllık bazda aynı ay için beklenen% 0.9 kazanç daha hızlı% 1.4 yükseldi.
 
New York Ticaret Borsasının Comex bölümünde, Nisan teslimat için altın $ 1,163.70 bir ons% 0.23 oranında düştü.
Gümüş vadeli, arada, Mayıs teslimi için de 15,715 bir ons de ticaret 0.39% düştü.
Mayıs Bakır teslim $ 2,661 pound% 0.20 oranında geriledi. Bakır aşağı% 5'ten fazla yıl devam etmektedir.
Gecede, altın fiyatları üç ayın en düşük seviyesine geçen haftaki kapanış sert düştükten sonra, Pazartesi günü toparlanmış.
Cuma günü, altın vadeli ABD Federal Rezerv Haziran ayında faiz oranlarını yükseltmek olabilir korkuları şiddetlenir ekonomik verileri beklenenden daha iyi sonra daha fazla $ 32 onsu daldı.
 
Yüksek faiz oranları, Federal Rezerv para politikası sıkılaştırır zaman verim taşıyan yatırım stratejileri ile rekabet için mücadele altın, bir rahatsız edici bir işaret vardır. 10 yıllık ABD Hazine bonosu getirisi Cuma günü yaklaşık çeyrek altın fiyatları % 7 oranında artan sonra, 2,209 Pazartesi fazla% 1,25 oranında düştü. Yıl Verim kadar fazla% 12 oranında devam etmektedir.
 
Avrupa'da, Avrupa Merkez Bankası bildirildi, Almanca, İtalyanca, Fransızca ve Belçika pazarlarında tahvil alımlarını yaparak merakla beklenen, Euro 60 milyar parasal genişleme programına başladı.
10 yıllık Alman bentlerden getirileri 0.31 geç Avrupa ticaret% 20'den fazla değer kaybetti. Yatırımcıları bir şey ödemez Altın, yaygın verim taşıyan varlıklar için bir alternatif olarak görülüyor.
 
Başka bir yerde Avrupa'da, Yunanistan Dışişleri Bakanı Yanis Varoufakis mali sıkıntısı çeken milletin kurtarma programı için euro bölgesi koşulları kabul olup olmadığına karar vermek için bir referandum tutunabileceği İtalyan gazetesine anlattı.
 
Varoufakis paketi Yunanistan'ın reform önlemleri ele alınacak beklenen euro bölgesi maliye bakanları, Pazartesi günkü toplantıda görüşleri öncesinde yapılmış.
 
Kaynak: http://altinfiyati.finansx.com/
 
Toplam blog
: 24
: 10296
Kayıt tarihi
: 22.09.13
 
 

Turizm ve otelcilik öğrenimi görmekteyim. Bir yandan da borsa, piyasalar ve forex üzerine araştır..