Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

09 Mart '17

 
Kategori
Eğitim
 

Amerika ve İngiltere vizesi nasıl alınır?

Amerika ve İngiltere vizesi nasıl alınır?
 

Öncelikle vizenin ne olduğunu bilmeyenlere tam olarak açıklayalım. Vize yabancı bir ülkeye gitmek istediğiniz zaman o ülkenin makamlarından aldığınız resmi giriş belgesidir. Bu belge ile gitmek istediğiniz ülkeye hak kazanırsınız. Örneğin Amerika vizesi almak istiyorsunuz ve ne yapacağınızı harıl harıl düşünüyorsunuz. Bunun için gerekli belgelerden en önemlisi pasaportunuzun olması.

Amerika için en az 6 ay geçerli olacak bir pasaport gerekmektedir. Yani 5 ay pasaport süreniz kalmış ise pasaport sürenizi uzatmanız gerekmektedir. Benim sizlere tavsiyem uzun dönemli pasaport almanız. 10 senelik pasaport almanızda son derece fayda var. Hem ekonomik hemde uzun süre bu işle uğraşmamış oluyorsunuz. Ayrıca girdiğiniz ülkeler içinde artı bir avantaj. Pasaportun yanında 10 15 madde bulunuyor bunlardan en önemlisi o ülkeye ne için giriş yaptığınız. Eğitim için mi tatil için mi yoksa iş için mi yoksa kamunun özel olarak görevlendirildiği bir iş mi? Amerika'ya ilk etapta gitmek hiç kolay değil. Hele ki tek başınasanız ilk başvurunuz başka bir ülkeye çıkışınız olmadığı için reddedilebilir.

İngiltere'ye gitmek isteyenler için güvenilir ajanslar sizler için İngiltere vizesi alabiliyor. Yalnız sizlerden istedikleri tonca belge var. Malum bu işi yapmak için saatlerce uğraşmak her insanın harcı değil. İngiltere diğer Avrupa ülkelerine nazaran daha zor giriş yapacağınız bir yer olma özelliği taşıyor. Bu ülkelere gitmeden önce bir avrupa turu yapmanızda kesinlikle fayda var.

 

 
Toplam blog
: 7
: 111
Kayıt tarihi
: 01.01.14
 
 

Dijital pazarlama hakkında. ..