Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

10 Mart '09

 
Kategori
Haber
 

Anasını da aldı yine yetmedi

Anasını da aldı yine yetmedi
 

Azarlanan çiftçi


Her seferinde Recep Tayyip Erdoğan "Başbakan'a öyle denmez, böyle konuşulmaz, şöyle bakılmaz demekten ibaret sana dursun Başbakanlığı millet açlık ve işsizlik içinde günden güne erimekte...

Başbakan seçim turlarında bir parti lideri edasında yine devlet bütçesi ile dolaşırken, bir zamanlar "Çiftçi milletin efendisidir" diyen Atatürk'ümüzün felsefesine tam zıt davranarak kendisini eleştiren çiftçiye yapmadığını bırakmadı..

Oysa çiftçinin derdi ekmekti, işti, aştı...

Soramak lazım bir Başbakan halkın derdine çare olmuyorsa o nasıl bir Başbakandır?

Başbakan Erdoğan’ın, 11 Şubat 2006’da kendisine"Anamızı ağlattın" dediği için, "Ananı da al git" diye karşılık verdiği çiftçi Mustafa Kemal Öncel’in AKP’nin Mersin mitingi öncesi gözaltına alınması büyük tepki yarattı. CHP, olayı "adam kaldırma suçu" diye niteledi, MHP, "Hitler misin?" diye sordu.

Alan da satan da memnun.

Kendisine verilen bilgiler doğrultusunda Öncel’in gözaltına alınmasının söz konusu olmadığını anlatan Üskül, "Ortada zorla yapılmış bir eylem yok. Kişinin rızası dışında onun hürriyetini bağlayıcı şekilde işlem olmadığı ifade ediliyor. Kişinin şikáyet başvurusu da yok. Kişi ’Şikáyet başvurusunda bulunur, hürriyetimi tahdit ettiler’ der. Ben Komisyon Başkanı olarak müdahale ederim. Burada alan memnun, satan memnun; öyle anlaşılıyor" dedi.

BARIŞ MANÇO ROCK DERNEĞİ

http://www.barismancorock.org

 
Toplam blog
: 175
: 1323
Kayıt tarihi
: 21.01.09
 
 

Serkan Hacıömeroğlu 1 Kasım'da  Trabzon'da doğdum. Yüksek öğrenimi 2000 yılında tamamladım. Çeşit..