Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Eylül '12

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Ankara'da şok ölüm

Ankara'da şok ölüm
 

BFP MİLLETVEKİLİ SIRRI SAKIK'IN OĞLU İNTİHAR ETTİ


İnternete düşen habere göre: BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık’ın oğlu Sedar Sakık Ankara Çankaya Yıldız’da 4. katta bulunan evinin balkonundan atlayarak intihar ettiği bildiriliyor. Allah kimselere evlat acısı göstermesin. Serdar Sakık’a Allahtan rahmet, kederli ailesine baş sağlığı dilerim.
NAHİDE ÇELEBİ

ANKA’YA bilgi veren Sırrı Sakık’a yakın bir kişi, Sedar Sakık’ın Ankara’daki evinin balkonundan sabah saat 4’te atlayarak intihar ettiğini belirtti. Sedar Sakık’ın cenazesi yarın defnedilecek.
Sakık’a yakın bir kaynak, “Sabah saat 4 sularında evinin balkonundan atlayarak intihar ediyor. 25 yaşındaydı. İsmi de Sedar Sakık. Rahatsızlığı yoktu ama nedir bilmiyoruz, hangi ruh haliyle yaptı bilmiyoruz. Herhangi bir sorunu yoktu niye olduğunu biz de bilmiyoruz.Balkondan atladı. Ses üzerine fark ediliyor, babası buldu. Cenazesi yarın defnedilecek. Sırrı Sakık'ın 3 tane oğlu var, bu en küçüğüydü” dedi.

YÜKSEKTEN DÜŞMEYE BAĞLI

Ankara Özel Güven Hastanesi Başhekimi Tevfik Ali Küçükbaş, gazetecilerin soruları üzerine Serdar Sakık’ın kendilerine getirildiğini, solunum ve kalbin durmuş olduğunun saptandığını, buna karşın tüm iknalarla müdahale edildiğini ancak yaşatılamadığını söyledi. Başhekim Küçükbaş, Serdar Sakık’ın ’yüksekten düşmeye bağlı kafa ve genel vücut travması’ nedeniyle yaşamını yitirdiğini açıkladı.

Savcılık ölümü şüpheli görerek soruşturma başlatırken, Serdar Sakık’ın kesin ölüm nedeni Adli Tıp incelemesi sonucunda belli olacak.

SAKIK: SON GÜNLERDE SIKINTILIYDI

Oğlunun şok ölümüyle sarsılan ve Çankaya'da bir arkadaşının işyerinde taziyeleri kabul eden BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık, olayın intihar mı yoksa cinayet mi olduğuna açıklık getirdi. Oğlunun silahla vurularak ölmediğini dile getiren Sakık, "Evdeydik, sabah saatlerinde silah sesleriyle uyandık. Silah sesleri nedeniyle oğlum balkona çıktı, baktı. Belki oradan bağlamışlardır" dedi. Sakık, oğlu Serdar'ın herhangi bir problemi olmadığını ancak son günlerde sıkıntılı olduğunu belirtti.

ÖNDER: DEPRESYONDAYDI

BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder twitter’e "Sırrı Sakık vekilimizin oğlu Serdar Sakık evin balkonundan atlayarak intihar etmiştir. Diğer haberler yanlıştır başımız sağ olsun’ mesajı yazdı.BDP İstanbul Milletvekili Sırrı Süreyya Önder ise, "Depresyondaydı, çocuk yaşta annesini kaybetti. Öyle bir sıkıntısı vardı. Gece biz Sırrı'nın evindeydik. Evin etrafından bir arabadan, muhtemelen serseriler silah sıkarak geçiyorlardı. Bunun üzerine Serdar'ı aradık. 'Ortalık çok iyi değil, eve gel' dedik. O da ben çıktıktan sonra gelmiş ve bu hadise gerçekleşmiş" ifadelerini kullandı.

Olayın gerçekleştiği sırada baba Sırrı Sakık'ın da evde olduğunu dile getiren Önder, Serdar Sakık'ın psikolojik olarak herhangi bir destek almadığını söyledi.

BDP'den yapılan yazılı açıklamada ise, Sırrı Sakık'ın oğlu Serdar Sakık'ın "içine girdiği bir bunalım neticesinde bu sabah babasıyla birlikte yaşadığı evin balkonundan atlayarak yaşamını yitirdiği" bildirilmişti.

Sedar Sakık'ın cenazesinin yarın Kocatepe Camii'nde kılınacak öğle namazının ardından defnedileceği öğrenildi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

BDP Muş Milletvekili Sırrı Sakık'ın oğlu Serdar Sakık’ın, ölümü nedeniyle Ankara'daki evi yakınlarının akınına uğradı. Sakık’ın evdeki akrabaları sinir krizleri geçirirken; fenalaşanlara sağlık ekipleri müdahale etti. Sakık ailesinin Çankaya Şehit Adem Yavuz Sokak’taki evinde yas var. Balkondan düşerek yaşamını yitiren Sedar Sakık'ın yakınlarının feryadı sokaklarda yankılanıyor. Aileden bazıları, Sedar Sakık’ın düştüğü balkona çıkıp feryat ederken, sinir krizine girenlere çevre hastanelerden gelen sağlık ekipleri müdahalede ediyor.

Sedar Sakık’ın düştüğü beton zeminin etrafı ise güvenlik şeridi ile çevrilmiş. Akan kanın görüntülenmemesi için de beton zemin yıkanmış.

Aile herhangi bir açıklama yapmazken; 3 kardeşe sahip Serdar Sakık’ın bu yıl İstanbul Kültür Üniversitesi’ni bitirdiği öğrenildi.

BDP'DEN AÇIKLAMA

BDP, Muş milletvekilleri Sırrı Sakık’ın oğlu Serdar Sakık’ın ”içine girdiği bir bunalım neticesinde bu sabah babasıyla birlikte yaşadığı evin balkonundan atlayarak yaşamını yitirdiğini” bildirdi.

Partiden yapılan yazılı açıklamada, ”Muş Milletvekilimiz Sayın Sırrı Sakık’ın oğlu Sedar Sakık, içine girdiği bir bunalım neticesinde bu sabah babasıyla birlikte yaşadığı evin balkonundan atlayarak yaşamını yitirmiştir. Sedar Sakık’ın ölümüne dair bazı haber sitelerinde yer alan iddialar gerçek dışıdır” ifadeleri kullanıldı.

 

 
Toplam blog
: 1977
: 1045
Kayıt tarihi
: 25.11.08
 
 

Erzurum doğumlu, Ankara'da yaşıyor. D.T.C.F mezunu, emekli lise öğretmeni, evli, 2 çocuklu. "İsya..