Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Eylül '11

 
Kategori
Siyaset
 

Ankara'daki terör eylemi neyi hedef seçti?

Ankara'daki terör eylemi neyi hedef seçti?
 

Bu terör eylemi kesinlikle Hakan Fidan'ı Hedef aldı


Terör Hakan Fidan'ı Hedef Aldı MIT'i değil

Daha önce medyaya sunulan ses kayıtları ve Hakan Fidan'ı yıpratma ve görevden aldırma çabası Başbakan'ın kararlı tutumu ve Hakan Fidan'a destek olması sebebiyle dışarda israil'in rahatsızlığı bu terör eylemini doğurmuştur.

Daha öncede yazdığım gibi İsrail Hakan Fidan'ı istemiyor ve onu görevden aldırmak ve yıpratmak için elinden geleni ardına koymuyor.

Burada amaç, Kızılay'ın göbeğinde bombalar patlatılarak ve tehditler savurarak MIT'in Başında bulunan Hakan Fidan'ı başarısız göstermek ve Başbakan'ın onu güvenlik zaafiyeti oluşmasına izin verdiği için (!) görevden almasını sağlamaktır. Hakan Fidan MIT'te kalmalıdır ve Vizyonu ve Misyonuyla ülke savunmasına katkı sağlamalıdır. Onun MIT'i dünyanın en iyi İstihbarat teşkilatı yapmasına engel olmak isteyenlerin ekmeğine yağ sürülmemelidir.

TAK ya da adı ne olursa olsun artık yıpranmakta olan PKK'nın yerine takviye olarak modifiye edilmiş bir terör örgütüdür.Amaç Hükümetin açılım ve demokratik halkçı anayasa yapmasına engel olmaktır. Çünkü, Anayasası demokratikleşmiş ve halkçı olan bir Türkiye'de Terör tamamen marjinalleşir.

Bu terör eylemiyle bir taşla bir kaç kuş vurulmaya çalışılmış ve hem Fidan hemde Başbakan'ın ABD Başkanıyla görüşme yaparken Filistin sorununa fazlaca eğildiğini düşünen İsrail, Türkiye'yi iç terör sorununa çekmek istemektedir. Şimdiden Türkiye'de Siyonist Medya çığırtkanca "Filistin'i bırak GüneyDoğuya bak" demeye başlamıştır. Onlarda iyi biliyorki Filistin sorununun müsebbibi Güney Doğu'da Kürt sorununu kaşıyanlardır aynı zamanda. Ortada bir LİBERMAN sorunu vardır.

TAK Kürdistan Şahinleri burada vitrinde görünendir, bu terör eyleminin planlayıcısı ve azmettiricisi Liberman'dır ki asıl Şahin İsrailli bu şahindir. (Liberman içeride İsrail'in sert politikalar uygulamasını Natehyahuya bile dayatırken, dışarda aynı saçma ve ütopik politiları sürdürmektedir)

İsrail'in şahinleri İsrail'in baş belasıdır, onlar uyguladıkları kör politikalarla israil'in içinde ki gerçekten barış yanlısı israil vatandaşlarınıda endişeye sevk etmektedirler.

Şimdiye kadar sürdürdükleri ve diğer ülkelerin iç işlerine müdahale ederek yönetmeye yönlendirmeye kalkma alışkanlıklarından vaz geçmelidirler. Çünkü ellerinde maşa olarak kullandıkları terör silahı (Türkiyeye karşı PKK, İran'a karşı Halkın Mücahitleri-Cehşullah-Cundullah, Afganistan ve Pakistan'a karşı Taleban) kendi ellerini de bir gün yakabileceğini unutmamalıdırlar. Her ülkenin kendine göre bir sabrının sınırı ve savunma mekanizması vardır. ( israil şahinleri unutmamalı ki bu üç ülke isterlerse tüm İsrailliler için İsraili yaşanmaz ve oturulmaz hale de getirebilirler-böyle bir durum işlerine gelir mi peki? )

İsrail, Hakan Fidan'la uğraşacağına Filistin sorununa adil ve kalıcı şekilde çözüm önerilerine kulak tıkamamalıdır. Derhal 1967 anlaşması sınırlarına geri çekilerek işgal ettikleri batı şeriadan çekilmelidirler. Filistin'i tanımalı ve Filistinle ticaret'i serbest bırakmalıdır. Bu israil'in kendi güvenliği açısından da iyidir.

İsrail şahinleri bilmeliki, Fırat ve Nil nehrini kontrol eden büyük israil hedefi asla başarıya ulaşamayacaktır. Çünkü kendileri bu ütopyada ne kadar kararlıysa oraları vermemek için canından vaz geçmiş milyonlarda Selahaddin, Abdülhamid  ve Fatih'te kararlıdır.

Terörü maşa gibi kullanmayı isteyenler bilmeliki aynı ateşte kendilerini de yanar...

 
Toplam blog
: 722
: 3755
Kayıt tarihi
: 23.01.09
 
 

A.Ü İktisat Fakültesi mezunuyum, daha önce Kazakistan ve Hollanda'da eğitmenlik ve tercümanlık iş..