Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '09

 
Kategori
Futbol
 

Ankaraspor 1 - Fenerbahçe 0 ( yakışmıyor )

Ankaraspor 1 - Fenerbahçe 0 ( yakışmıyor )
 

Fenerbahçe alarm veriyor.


Klüp olarak 2000’li yıllardan sonra tüm spor dallarında zirveye oynayan , daha sonra 9 branşın 8’inde şampiyon olmuş. Dünyada ilki yaratmış bir klübe , bu seneki futbol performansı çok düşündürücü.


Nedenini sorarsanız?. Sorunun nerde olduğunu bile bile hala sorunu çözmemeye çalışan Fenerbahçe yönetimi var. Sorun Aragones ve Guiza. Şimdi birisi çıksa söylese Fenerbahçe’nin son 5 seneki en iyi hocası kim diye.Daum der. Zico ve aragones’e ise ‘’olmasa da olur’’ der.


Aragones sürekli kendi vatandaşı olan Guiza’da ısrar etti. Guiza’da gol atamadı. Çok etkisizdi. Topu aldığında alakasız yerlere atıyor. Karşı karşıya kalınca da kalecinin üstüne atıyor. Guiza gol atamadıkça Aragones onu oynatarak oyuncuyu bitirdi. Şimdi yazık değil mi Kezman’a. Ofsayta düşerdi ama bu kadar beceriksiz değildi.


Aragones ise bu seneki yedek klübesi faciasını görmesine rağmen yönetimi uyarmaması çok yanlıştı. Hadi yönetim görmüyor. E hoca sende mi farkında değilsin . Oyun sıkışınca kurtaracak bir adamın olmadığını. Kim kurtaracak Fenerbahçe’yi. Josico mu?.Kimdir o ?


Denizi oyuna bile almadı.İlhan Parlak’ı ise çaresizlikten aldı. Başka alacak oyuncu yok. Gelecek sene muhakkak bir hoca gerek. Sağ kanat gerek. Sol kanata da gerek. Forvet gerek. Beni üzen aslında Sivasspor’un puan kaybettikten sonra bizim puan kaybetmemiz. Sivasspor puan kaybederken oyun oynarken kaybetti. Ama sen hiç bir şey oynamadın.


5. paragrafta söylediklerimizi yaptığımız takdirde ilerisi için umutlu olabiliriz.Dakika 43 , ilk yarının bitmesine 2 dakika var. Bizim futbolcular geri pas yapıyor. Sorun burada. İleri gitmemiz gerektiğini söyleyen, uyaran hocamız yok.


Son 5 senede 3 şampiyonluk 2 ikincilik yaşayan bir takıma acizlik yakışmıyor.


Hakem de iyi maç yönetti.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..