Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

AYFER AYTAÇ GAZETECİ YAZAR

http://blog.milliyet.com.tr/ayferaytac

13 Mayıs '18

 
Kategori
Anneler Günü
 

Annelere Sevgiler

Annelere Sevgiler
 

Tüm annelere ve anne adaylarına sevgiler.Gününüz Kutlu Olsun...


BİR GÜN DEĞİL, HER GÜN ANNEMSİN...
BU DÜNYADAN GİDELİ ÇOK OLSA DA
EZELDEN EBEDE HEP ANNEMSİN..

Dün Hemşireler günüydü. Bugün Anneler Günü.Tüm yurdum ve dünya annelerine, hemşirelerine bu anlamlı, özel günleri kutlu olsun.

Peygamberimiz (Sallallahu Aleyhi ve Sellem) ”Cennet Anaların ayakları altındadır" buyurmuş. Lakin bunu her ana olana söylememiş. Çocuğunu Allah'ın rızası doğrultusunda yetiştiren, ona sevgi veren, sevginin önemini öğreten, şiddetin, nefretin yanlışlığını belleten anneleri kastetmiş.

Terbiyeli, eğitimli, büyüğünü sayan, hürmet gösteren, küçüğünü seven, korumasını bilen, vicdanlı, insaniyetli olarak yetiştirdiği çocuklarını topluma iyi örnek olarak kazandırmış annelere, cennetin en güzel yerleri nasip olsun inşallah.

Anne, baba olmak demek, hayatları boyunca çocukları için her türlü yokluğa ve zorluğa göğüs geren, cefamızı çeken, çocuğunun yaşaması uğruna gerektiğinde kendi canını hiçe sayan, uyutmadan uyumayan, doyurmadan doymayan, hayatımızdaki en büyük varlıklarımız, ayaklarının altı öpülesi annelerimiz, ALLAH hayatta olanları başımızdan eksik etmesin. Dünyadan göçmüş annelerimizi Rabbim rahmetiyle kuşatsın.

Başta geçmiş tarihimizden bugüne cephelerde, normal yaşamda, zor koşullar altında mücadele etmiş; şehit olmuş annelerimize Allah'tan rahmet diliyorum. Şehit annelerinin ve vatana, millete hayırlı evlat yetiştirmiş tüm annelerin ellerinden öpüyorum. İyilikler diliyorum.

27 sene önce hayata veda etmiş olan anneciğime ve vefat etmiş bütün güzel yürekli annelere Allah'tan bol rahmet diliyorum. Nur içinde olsunlar inşallah...Bütün annelere ve anne adaylarına sevgiler. Anneler Gününüz Kutlu Olsun...

Ayfer AYTAÇ - ayferaytac.com

 

 
Toplam blog
: 622
: 205
Kayıt tarihi
: 08.12.14
 
 

Gazeteci-yazar ..