Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Mart '09

 
Kategori
Teknoloji
 

Apartman yöneticileri için güzel bir platform

Apartman yöneticileri için güzel bir platform
 

Türkiye'deki apartman yöneticilerinin, apartman yönetim faaliyetlerini internet ortamında yapıp, apartman yönetimi ile ilgili olabilecek konulara, rapor ve dokümanlara ulaşabilecekleri hoş bir portal yapısı ODTÜ-Kosgeb bünyesinde hizmet veren Bilgintek firması tarafından duyurulmuş durumda.


www.e-apartmanyonetimi.com adresinde yayınlanan platform sayesinde apartman yöneticileri, apartman sakinlerini kaydedebiliyor, apartman aidatlarını takip edebiliyor, aidat borcu olanlara boçları otomatik olarak hatırlatılabiliyor, apartman giderleri kayıt altına alınabiliyor, apartman kasası takip edilebiliyor ve apartman yönetim faaliyetleri sırasında gerekli olabilecek raporlar sistem tarafından üretilip apartman yöneticisine sunulabiliyor.


Sistemin apartman yöneticilerinin apartman yönetim faaliyetleri ile ilgili olarak yapmak zorunda oldukları birçok işlem için yardımcı olabileceği anlaşılıyor. E-ApartmanYonetimi.Com sitesinde ayrıca apartman yöneticilerinin bilgi alışverişinde bulunabilecekleri, görüşlerini paylaşabilecekleri bir ApartmanForum uygulaması da sunulmuş durumda.


İlgilenenler için sistemin web adresi: www.e-apartmanyonetimi.com

 
Toplam blog
: 142
: 1570
Kayıt tarihi
: 17.03.09
 
 

İnternet ve bilişim teknolojileri konularına ilgi duyan, yenilikleri takip eden ve bu yenilikleri pa..