Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Ağustos '12

 
Kategori
Teknoloji
 

Apple'dan İndirme Rekoru..

Apple'dan İndirme Rekoru..
 

Mountain Lion


Apple'ın Mac OS X işletim sisteminin son sürümü, sadece 4 gün içinde 3 milyon kez indirildi.

Apple, Mac bilgisayarlar için hazırladığı OS X Mountain Lion'u geçtiğimiz günlerde piyasaya sürerek yeni işletim sistemini Mac kullanıcılarının beğenisine sundu. Yayınlandığı günden itibaren kullanıcıların beklentisini karşılayıp karşılayamacağı merak konusu olan OS X Mountain Lion, Apple'ın beklentilerini karşılamış gibi gözüküyor.

Apple'ın açıkladığı rakamlara göre OS X'in son sürümü Mountain Lion, 4 gün içinde 3 milyon defa indirildi. Böylece yeni işletim sistemi, Apple'ın tarihindeki en başarılı OS X sürümü haline geldi. Bu başarıda şüphesiz uygulanan fiyat politikasının da payı var çünkü kullanıcılar 20 dolara 200'ün üstünde yeni özelliğe sahip olabiliyorlar.

Bu özelliklere Notification Center, AirPlay Mirroring ve bazı ufak tefek ama son derece etkili değişiklikler de dahil. 10 seneden beri varolan OS X, bu değişiklikler sayesinde çok daha verimli bir hale geliyor.

Şu an sadece Mac App Store'da 20 dolar fiyat etiketiyle satışına devam edilen Mountain Lion, bakalım önümüzdeki günlerde nasıl satış rakamlarıyla karşımıza çıkacak.

 
Toplam blog
: 4
: 3457
Kayıt tarihi
: 22.06.12
 
 

Teknoloji meraklısı Pesimist asla değil Humanist İstanbul da büyür ve yaşar :)   ..