Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ağustos '10

 
Kategori
İlişkiler
 

Aptal kızlar!!!

Aptal kızlar!!!
 

“Sevdiğim kızın hiçbir zaman mutsuz olmasını istemem beni sevmese bile…” S&S


İkili ilişkiler üzerine erkeklerin ve kadınlar üzerinde incelediğim insan modelleri hakkındaki gözlemlerimi bu yazımda sizler ile paylaşacağım. Kızlar Aptal mıdır? Aptal kızlar nasıl belli olur? 

Kızlar üzerine olan bu yazımı ön yargı olmadan dikkatlice okuyun! Erkek olarak kızlara her ortamda bakarız değil mi? Evet. Güzel bir kıza bakmayan erkek yoktur. Kızlar bunu bildikleri için süslenirler ne bulursalar takarlar şehirlerarası kamyonların kasalarına döner üstleri… Modayı sözde takip ederler ama bir haberdirler her zaman! Kendilerinin makyajsız hallerini bilmeden çok yakışıklı erkeklere bakarlar hâlbuki kendileri… Girdikleri ortamda gözlerin üzerinde olması için her şeyi yaparlar sonuçta istedikleri olur. Dikkatleri çekerler ama farklı bir biçimde çekerler o dikkatleri üzerine bunun farkında olan kız sayısı çok azdır maalesef… 

****** 

Sadece 5 dakikada kızı anlarsınız?  

Güzel bir kızı gördünüz. Tanıştınız. Muhabbet ortamı oluştuğu zaman sadece 5 dakikada kızın davranışlarından ortamdaki konuşmalarından nasıl biri olduğunu çözersiniz. Çözdükten sonra kızın bir anlamı kalmıyor. Bırakın… Hepsi gizemli olmaya gayret gösterir fakat başara bilen yoktur. Hiç biri kendi gibi değildir. Dikkat ederseniz bir kızın yapmacık hareketlerinin olduğunu fark edersiniz. Eleştirilere kapalıdırlar ama oldukça çağdaş olduklarından açık gözükürler. Eleştirdiğiniz zaman her zaman olumlu olun olumsuz bir şey söylediğiniz zaman işler karışabilir. 

****** 

Net değiller!  

Erkeklerdeki netlik kızlarda yok. Kıza seni seviyorum dersin oralı olmaz. Demezsin diye demiyorsun der. Dengesizlik abidesidirler. Her kız böyle mi? Değil ama büyük bir oranı böyle… Bir kızı seviyorsun görüşmek istiyorsun. Görüşebiliriz diyorlar fakat telefonlara çıkmıyorlar. Süründürüyorlar hep karşılarında zayıf acı çeken birileri görmek istiyorlar. Öyle olmadığınızı gördükleri zaman aptallaşıyorlar. “Kızları anlamak zor” diye bir kavram var. Böyle bir şey yok. Tamamen yalan anlayacak adam yok olabilir. Çözmesini bilen için problemler kolaydır. 

****** 

Kıskançlıkta sınır yok… 

Ah bu kızlar kendi saflıkları yetmiyor gibi birde birbirlerini kıskanırlar. Bunların farkında olan erkekler (ben) bunu kendi lehine çevirebilirler. Kızlar, erkeklerden daha çok birbirlerini kıskanırlar bir kızın yanında ne kadar güzel kız olursa diğer kızlar o kadar kıskanır o kişiyi. Kendi aralarında da bir çekememezlik vardır. Aynı masada oturup birbirleri arkasından konuşurlar. Yüzlerine canım cicim derler arkasından cadı diye demeden edemezler bu lafları söylerken çevrelerine bakmayı tahmin edemezler maalesef… 

****** 

Gözler; en önemli nokta bir insanda gözlerdir. Gözleri okuyabilmek insanın davranışlarını ve düşüncelerini çözmek için en önemli etkendir. Aptal kızlar dememin bir nedeni de bu gözlerine, bakışlarına, mimiklerine hâkim olamazlar. Bu yazılanlardan sonra temennim hiçbir erkeğin bir kız tarafından üzülmemesidir. 

****** 

Son söz; “Sevdiğim kızın hiçbir zaman mutsuz olmasını istemem beni sevmese bile…” 

Bu yazıyı okuduktan sonra önerilerim; 

1-Yazdığım nadir şiirlerim; http://blog.milliyet.com.tr/Arsiv.aspx?UyeNo=1620936&KategoriNo=335 

2-Yazdığım 2 denemem; http://blog.milliyet.com.tr/Arsiv.aspx?UyeNo=1620936&KategoriNo=333 

S&S (Her Zaman Önde) 

SAMET SERBEST 

 
Toplam blog
: 112
: 2756
Kayıt tarihi
: 15.09.09
 
 

Ülke meselelerine kafa yoran ulusal çıkarları korumaya çalışan düşünen bir genç. İlkelerim; Üstün..