Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Haziran '13

 
Kategori
TV Programları
 

Arka Sokaklar 7.sezon finalini de devirdi... Ne polisiye aşkıymış arkadaş !

Arka Sokaklar 7.sezon finalini de devirdi... Ne polisiye aşkıymış arkadaş !
 

Kanal D'nin şu anki en uzun soluklu dizisidir Arka Sokaklar.. Bu gece 7.sezonlarını bitirip tatile girdiler.. Kanal D çok sever onların tekrarlarını.. Haberlerden önce vermekten bıkmadılar , bıkmayacaklar.. Dile kolay tam 7 sezon.. Tam 293 bölüm..

Dizi ülkemizin dışında Kuzey Kıbrıs ve Bulgaristan'da da yayınlanıyor.. Yurt dışına da açıldılar yani.. Giden geri geliyor, ölen flashbacklerle yeniden görünüyor.. Cinayet tipleri çok benzer ve sıradan.. Ekiptekilerin yaşantıları hep aynı, monoton.. Ama dizi 293 bölüm sürüyor.. Daha da sürecek..

Şöyle bir bilgi verelim.. Mahallenin Muhtarları adlı sevimli mahalle dizimiz 337 bölüm sürmüş.. 10 sene boyunca, 3 farklı kanal da yayınlanmış..(1992-2002 / Atv-Kanal6-Kanal D).. Ayrılsak da Beraberiz 450 bölüm, Bizimkiler 465 bölüm, Ferhunde Hanımlar tam 1200 bölüm ve Bizim Evin Halleri 1600 küsür bölüm sürmüş..

E bu şartlarda 1600 küsür bölüm yayınlanan Bizim Evin Halleri günlük yayınlanıyordu ve 9 sene sürdü..  Arka Sokaklar günlük dizi olsa n'olurdu halimiz bir düşünün yahu.. 17 Temmuz 2006 tarihinde başlayan bir yapım hala devam ediyor.. Yazarken bile daral geldi bee..!

Yapıma, oynayanlara, izleyene sözüm yok.. Haddim değil.. Değil tabi de 7 sene süren dizi mi kaldı yahu.. Hele ki şu dizi çöplüğünde..

Biz bi de Doktorlar'a, Cennet Mahallesi'ne, Akasya Durağı'na laf ediyoruz ya.. Bunların hepsinin yeni ve tekrar bölümlerini toplasan Arka Sokaklar kadar etmez .. O derece..!..

Meşhur ekip otosu.. Her yaralanmaya koşan uzmanlığının ne olduğu belli olmayan bir aile doktoru(?!).. İlkokula giderken ergenliğin sonuna gelmiş çocuk aman pardon genç oyuncular.. Gidenin geri geldiği, ölenin arada yeniden göründüğü bir yapım.. Ve tam 7 sezon..

Benim bildiğim Kanal D ya bu diziyi seneye yayından kaldırır ya da günlük yapar.. O paklar ancak bizi.. Baksana 7 sezon süren bir dizinin karşısında hala uzun soluklu polisiye bir dizi çıkamıyor..

Bize polisiye fazla , çok klişe azizim.. Kaçış yok .. O zaman 8.sezonda görüşürüz ahali..!

 

koldasanil@gmail.com

facebook.com/anilkoldas

twitter.com/anilkoldas 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..