Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Lise mezunuyum. 47 yaşındayım. Evliyim ve 2 çocuğum var. Emekliyim. İlk kez birşeyler paylaşmaya çalışacağım......Eski anılarımı.. İçimde kalan, anlatmak ve rahatlamak istediğim o kadar çok şey var ki. Uzakta birileri okur mu, okuyup da davranışlarını düzeltir mi bilemem. Ama benim tek dileğim bu..Beni daha iyi tanımanız için..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Ömrümün ortasını iki geçe .....

oldukça uzun bir aradan sonra ilk seni okudum..iyi olmana sevindim.sevgiler

06 Ağustos 2010 23:13
Suretini seveyim ......

baktım televizyonda bülent ersoy coşmuş gidiyor....eh bunun yanında bir kadeh rakı gider mi gider ........bendeniz hafif çakır senin yazıda mezesi gözlerim fazla mesaide ..ağlamak için omuz şartmı - ortopedik yastık sağolsun-ondan iyi sırdaş varmıdır hayatta ...benimki kendi kendine terapi seanslarından.... iyi geldin tşk.

10 Ekim 2009 00:51
Suretini seveyim ......

uzun süredir açmamıştım...ilk sana bakmak geldi içimden.........yazmış olman şu an iyi olduğunun işareti gibi... büyüğüm dediğin kişi ne güzel söylemiş ve onun özlemlerinide gözlerinde yakalayabilmişsin. hepimiz birşeyleri aramıyormuyuz...aşkı,sevdayı,saygıyı,sağlığı,mutluluğu,sadakati,sıcak bir gülümsemeyi,bir küçük dokunuşu...........ama en güzeli ne biliyormusun....bittiği yerde çıkıp gidebilmek yada sonuna kadar full pansiyon....

10 Ekim 2009 00:39
 
Toplam blog
: 6
: 417
Kayıt tarihi
: 12.03.09