Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

07 Eylül '18

 
Kategori
Dünya
 

Asıl Düşmanımız Kim?

Asıl Düşmanımız Kim?
 

İnsan en çok neye üzülüyor biliyormusunuz sevgili okurlarım?

Ödemiş olduğumuz vergilerin büyük bölümünün silah sanayiine ödenmekte olan milyarlara! Üstelik dolar olarak.

Kırk yıldır 'terör örgütü' diyerek geçtiğimiz baş belası PKK'nın bir ABD ürünü ve adeta paralı askerleri olduğunu bildiğimiz halde sözümona terör'den sebep oluk oluk hazineden ödenek ayrılmasına daha da içimizi acıtıyor.

Tamam PKK terörü anladık ama bu örgüte Amerika tarafından TIR'lar dolusu silah yardımı yapıldığı biliniyor. Üstelik en ağır silahlar dahil tam 5 bin TIR!. Daha da üstelik ülke sınırlarımız üzerinden nakliyesi yapılarak!

Yani biz PKK diye bildiğimiz terör örgütüyle savaşırken aslında bir yerde Amerika ile savaşıyor oluyoruz deyim yerindeyse..

Güya Amerika ile müttefik ülkeyiz!

Ne müttefik'i yahu! Resmen alay ediliyor küçük düşürülüyoruz! Daha da önemlisi 'yok!' sayılıyoruz. Adeta yok hükmündeyiz!

Ne demek yaa, kırk yıl süredir hem varlığımızı tehdit edecek ve askerlerimizi insanlarımızı öldürecek. Tüm bunlar yaşanırken Amerika 'sizin yanınızdayız' diyecek, arkasından TIR'lar dolusu yardımda bulunacak. Üstelik de çekincesi olmadan açıktan ve kendi topraklarımız üzerinden!

Yok böyle bir şey!

Böyle bir şey olamaz!

Olmamalı!..

Şimdi de İdlib meselesini gündeme getirdiler ABD-Rusya ortak hareketle ve PKK/PYD terör örgütünü gene bir bölümünü sınırımıza yakın bölgeye yığınak yapması konuşuluyor. Yani ABD ve Rusya resmen terör örgütleriyle savaşmamızı istiyor.

Elbetteki bunlar bir oyun!

Ne kadar çok çatışma, o kadar silah tuccarlarını zengin etmektir. Hem ABD silah tuccerlarını hem Rusya silah tuccarlarını..

S-400'leri satın alıyoruz..

Neden alıyoruz? 

Her hangi bir ülkeden tehdit mi var?

Yok!

Terör tehdidi söz konusu olabilir belki diye alıyoruz.

Peki terör örgütü olası bir tehdidi kimin silahıyla yapmış olacak?

Amerika'nın..

Tamam, dolar kurunun engellenemeyen yükselişinin ve enflasyon'un eskilere dönüş sinyallerinin vermesinde iktidarın yanlış politika uygulamalarından kaynaklandığını biliyoruz kabül ediyoruz ama asıl sebebi Amerika'nın bize uygulamakta olduğu çiftr standard politikalarından dolayı dolar fırlamış ve enflason tırmanışa geçmiştir bizi sürekli olarak terör örgütleriyle savaşır durumuna sokarak..

 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..