Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '13

 
Kategori
Güncel
 

Asıl ses seçim sandığında çıkacak!

Geçtiğimiz günlerde bazı insanlar ellerinde tencere tava ile sokağa çıktı. Akşam saati alaca karanlıkta yürüdüler. Eylem sırasında ‘AKP Halka Hesap Verecek”, “Hükümet İstifa”, “Tayyip İstifa” sloganları attılar, ellerinde aynı sloganların yazılı bulunduğu dövizleri (propaganda amacıyla üzeri yazılmış bez veya karton) taşıdılar. Sayıları azdı ama medyanın çoğalttığı gözlerden kaçmadı. Bazı çevreler bu eylemlere kulak verilerek Başbakanın değişmesini istedi.

Doğru bildiği yolda kararlılıkla yürüyen Başbakan’ı görünce dediler ki “Tencere tava Başbakan’da aynı hava”.

Ak Parti iktidarda bulunduğu onbir yıl içerisinde ülkemizi sürekli değiştirmeye ve dönüştürmeye çalıştı. Demokrasiye, temel hak ve özgürlüklere ziyadesiyle önem verdi. Azınlıkların hakkını korudu. Aynı fikirde olmayanlara saygı duyulmasını telkin etti. İnsan sevgisini daima ön planda tuttu. İnsan merkezli siyaset yürüttü. Adil olmaya çalıştı.

Bir siyasi partinin genel başkanı şu sıralar Ak Parti’yi dayatmacı, Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı da diktatörlükle itham ediyor.

Diktatör denilen Başbakanın, milletinin efendisi olmadığını, hizmetkarı olduğunu bilmeyen kalmadı. Başbakan diktatörmüş, buna kim inanır. Recep Tayyip Erdoğan milletine gardiyanlık yapan devlet ocağından değil, garsonluk yapan devlet ocağından gelmektedir.

Bazı çevrelerde, Başbakan Erdoğan’ın kibir ve gurur ile hareket ettiğini, ne yaptığını bilmediğini ileri sürmektedirler. Bu çıkışlarla Başbakanımızın moralini bozabileceklerini sanıyorlar. Oysa onlarda biliyorlar ki Sayın Erdoğan çok başarılı bir siyasi teknisyendir. Politikaya duygularını karıştırmaz. Başbakanımız Erdoğan sonuca odaklı siyaseti, olumsuz tüm çıkışlara rağmen etkileyici ve başarılı bir şekilde devam ettirmektedir.

İsteniliyor ki hükümet olsunlar ama iktidar olamasınlar.

Ak Parti geçen bu süre içerisinde hükümette oldu iktidar da. İyi hizmetler verdi. Bundan sonraki iktidar döneminde de aynısını yapmaya devam edecek.

Ak Parti Genel Başkanı ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ı sevenler olduğu gibi sevmeyenlerde olabilir. İyi politikaları olduğu gibi kötü olanları da olabilir. Hiç kimse kusursuz değildir. İnsan ve doğa dostu Başbakanımızın sadece Gezi Parkı'nda değil ülkemizin her yerinde ağaç katliamına izin vermeyeceği bir gerçek.

Gezi Parkı'nda ve ülkemizin bazı illerinde onbir gündür devam eden olayların bilinenlerin dışında bir perde arkası olduğu kanaati hakim pek çok vatandaşta. Azgın azınlığın göstermeye çalıştığı görüntünün dışında başka olayların yattığına inanılmaktadır.

İki ağacın arkasında büyük bir oyun var. Son günlerde yaşadığımız olaylar ülkemizi ve insanlarımızı yakından ilgilendirmektedir. Bu oyunu planlayanlar Ak Parti’yle sınırlı tutmayacaklardır. Üzerimizde oynanan kirli oyuna karşı her zamankinden daha fazla uyanık olmamız gerekiyor. Önümüzdeki günlerde bu oyunun arka perdesi aralanacak gerçek yüzü kısa sürede ortaya çıkacak veya çıkarılacaktır.

Ülkemizde yapılmak istenenin iki ağacı korumak olmadığı bugün daha iyi anlaşılmaktadır. 

 
Toplam blog
: 26
: 527
Kayıt tarihi
: 11.12.08
 
 

1970 yılında Boyabat'ta doğdu. İlköğretim ve ortaöğretimi aynı yerde okudu. Yüksek öğrenimi İstan..