Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

28 Nisan '16

 
Kategori
Astroloji
 

Aşk'ın ve güzelliğin gezegeni Venüs Boğa Burcunda

Aşk'ın ve güzelliğin gezegeni Venüs Boğa Burcunda
 

 
Venüs Boğa Burcunda,
 
Aşk'ın ve güzelliğin gezegeni Venüs, Boğa burcunda doğasının özelliklerini en belirgin şekilde ortaya koyacaktır.
 
30 Nisan Cumartesi -24 Mayıs Salı 2016  
 
Venüs'ün taşıdığı, aşk, sevgi, değer ve güzellik arayışı, sanatsal beceriler, Boğa burcuna geçişiyle birlikte bu burcun taşıdığı üretkenlik, dinginlik, hassaslık ve zevksel yaratılışı ile uyum içerisinde olarak doğasını en iyi biçimde sergileyecektir. Venüs, Boğa burcunun yönetici gezegenidir. 
Venüs'ün 24 günlük Boğa burcunda olan yolculuğu süresince hayatlarımızda ilişkiler, birliktelikler vurgu kazanır. Beraberliklerde aranan uyum ve istikrarın sağlanabilecek olmasıyla birlikte, gelecek planları içerisinde olunabilecek ilişkiler ön plana çıkar.
 
Her birimizin hayatında farklı alanlarda kendini hissettirecek olan bu geçiş gökyüzünde özellikle; Güneş'in bulunduğu Boğa burcu ve Başak, Oğlak burcunda doğmuş olanların amaçladığı; huzur, keyif ve maddi manevi güven sağlayan ortamlar için, bu dönemde yapıcı ve üretken olma aktifliği taşıyor olduklarında, arzuladıkları pozitifsel gelişimleri yakalayabilecekleri enerjileri barındırmakta.
 
Venüs Boğa burcunda güzellik arayışı ve yaratıcılığı, artan sanatsal bakış açısı ile sanatsal değerlere yönelişi getirir.
 
Venüs, Boğa burcunda hareketi sırasında dispozitörlüğünü yaptığı Merkür ile de kavuşum yapıyor olacak. Bu zihinsel ve fikirsel olarakta birlikteliklere, ilişkilere açık olacağımıza ve ılımlı, uyumlu yönde iletişim sergileyeceğimize işaret etmekte. Merkür'ün retro hareketinde oluşu ile iletişimde aksilikler, zihinsel dalgalanmalar, yanlış anlaşılma ve anlamalar getirebilecek olmasına karşı dikkatli olmamızda fayda var. 
 
Farkındalık amaç olduğunda sevgi en büyük araçtır...
 
Dilâra Başar Efeoğlu
 
Fotoğraf, Arkeoloji Müzesi, Napoli, İtalya
 
 
 
 
 
Toplam blog
: 100
: 688
Kayıt tarihi
: 25.04.16
 
 

Dilâra Başar Efeoğlu sayfanın içeriğini oluşturan Felsefe, Ezoterizm, Spiritüalizm ve Astroloji a..