Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Mart '08

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşk mı gerçek evlilik mi?

Aşk hayatın başlangıcı, varı yoğu aşk. Ne de güzeldir. Önce ayakları yerden keser. İşte o tam benim istediğim kişi dersiniz. Sonra süprizler başlar alabildiğince. Hele uzmanı için çok da kolaydır elde etmek, duvarları devirmek. Öyle ya, seviyor ya her şeyi yaparım onun için. Omuza omuza veririz samanlık da seyran olur .. Dağlarda devrilir, yollarda aşılır onun için. Oooo benimki başka denir her seferinde. Özel günlerde hatırlanır, hayallerde kurulur alabildiğince. O nun en sevdiği filmi seyredersin, en sevdiği restaurant da yersin. Kumsalda yalın ayak yürümekde vardır imkan varsa atla gezintide. Kapıya serilmiş güller de vardır habersizce hazırlanmış yemeklerde. Ne O gerçek O dur ne öteki gerçek öteki..O malum yerde buluşursun en muhteşem hazırlıkları yaparak parfümleri sıkarak…Zaman yetmez artık birlikteliklere izinlerde biter. Sabırlarda..

Evlenelim.! Bingo…Evimiz olsun, kendi sofamız, kendi odamız. Sen benim ol ben de senin. Her sabah birlikte uyanalım, sabah yatağa kahvaltım gelsin hayal edersin... Öyle ya kitaplarda öyle diyor filmlerde de. Omuz omuza vereceğiz ya .. Çocuklarımız olacak cıvıl cıvıl. Kendi sofamız kendi mutfağımız. O pişirecek diğeri taşıracak ya. Ne sebepsiz çocuk ağlamaları ne para sıkıntıları, ne iş kaybetme korkusu, ne koltuk kenarında duran çoraplar vardır. Ne yalnız akşamlar ne ters düşmenin çirkefliği. Ne her akşam planlanması gereken yemekler, ne koltukta uyuklamaklar.

Ne davetsiz misafirler vardır sevsen de sevmesen de. Ne kilolar vardır, ne yaşlanmak, ne trafik, ne geçim ne seçim nede var olmanın dayanılmaz hafifliği…Önce mumlar söner sonra özel günler.. O gerçek O, öteki gerçek öteki. Sen ben-imsin artık.

Hangisi gerçek aşk mı evlilik mi? Artık o hikayede ki gibi eşini arkasından gizlice takip edip, gizlice hergün arkasından öpücük gönderen subay mı gerçek yoksa hasta yatağında bir bardak çayı bulamamak mı? Cıvıl cıvıl çocuklar mı ? Çocukları eğlerken geçirilen birlilteliklerde ki yalnızlıklar mı?

 
Toplam blog
: 29
: 872
Kayıt tarihi
: 03.03.08
 
 

1968 İstanbul doğumluyum. 1989 YTU Fen-Ed Kimya Bölümü mezunuyum. Kimyagerim. 10 yıllık evliyim ve..