Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

30 Ağustos '07

 
Kategori
İlişkiler
 

Aşkı ıskalamak

Aşkı ıskalamak
 

''Ben sende tutuklu kaldım
Kendi hayatımdam çaldım.''

Ne de güzel söylemiş Sezen Aksu. Şu anda duygularımı ancak bu iki cümle özetleyebilir işte.

Kapılır gidersiniz derin, haşmetli, gözünüzü boyayan bir okyanusa. Öyle güzeldir ki görüntüsü, i çine çeker sizi. Karşı koyamazsınız ona. Kapılıp gidersiniz hiçbir şey düşünmeden. Ne geri dönüp, dönemeyeceğinizi, ne arkanızda bıraktıklarınızı, ne de sonunun nereye kadar gideceğini. Sadece o an onunla olmaktır önemli olan. Onu hissedebilmektir. O sizi ister, siz onu.

Akıntılar alır götürür sizi bilinmeyenlere doğru. Öylesine büyülemiştir ki sizi, bilinmeyenlere gitmek bile umrunuzda değildir. Fakat bir süre sonra farkedersiniz ki, hep ödün veren sizsiniz, hep veren fakat hep avuçlarında boşluk olan.Hiç birşey yoktur elde ettiğiniz. Sadece anlaşılamayan bir kaç cümle, belli belirsiz bir kaç bakış, birkaç dokunuştur sadece yaşanan. Oysa siz o kadar çok sevmişsinizdir.

Kalbiniz paramparça, buruk ve yıkıktır. Yine her zaman ki yanlışı yapmışsınızdır. Hoyratça sevmiş, hesapsız duygular hissetmiş ve yine duygu yıkıntıları arasında kalmışsınızdır. Çünkü siz öyle bir yüreğe ve öyle değerli bir sevgiye sahipsinizdir ki. Bunu anlayabilecek bir insan yoktur literatürde. Belki bu kez diye her deneyişinizde, yine tutturamıyorsunuz işte. Ama yine de vazgeçmeyin.Kimbilir, belki bir daha ki sefere.

 
Toplam blog
: 71
: 727
Kayıt tarihi
: 14.07.07
 
 

Almanya doğumluyum. Kocaeli'de oturuyorum. Üç yaşında bir oğlum var. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönet..