Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

20 Mayıs '09

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Aşkın sihirli gücü

Aşkın sihirli gücü
 

hayatın renkleri:çiçekler


Gündelik yaşamda her insan belirli bir tempo içinde yaşamaktadır.Bu tempo ile yaşanan stres sürekli insan

Vucudunda olumsuz olarak yüklenmektedir. Bu yükleme neticesinde çalışan insanlar ciddi anlamda yıpranmaktadır.
Yaşamın devamını sağlamak için nasıl bir kısır döngünün içine girdiğimize bir bakalım. Sabah işimize erkenden hazırlanarak, yola trafiğe çıkarız. İşe tartışma olmaksızın ve trafikte sorun yaşamadan gittiysek büyük bir başarı yakalanmıştır. Bu komik gibi gözüken durum, özellikle İstanbul gibi 15 milyonluk bir şehirde yaşıyorsanız herkesin bu satırları okurken haklısınız dediğini anlarsınız..
İşinize ulaştınız, güzel bir başlangıç yapmak istiyorsunuz. Ama arkadaşlarınız sizle aynı şekilde düşünmüyor ise, asık suratlı insanlar ile çalışmaya hazırlanırsınız.. Bu durum bir kaç saat içinde sizide bünyesine katacaktır. Artık sizde onlardansınızdır. Odanıza kapınızı çalıp, bir işi konuşmaya gelecek olan alt kadronuz ile diyalogunuz aynı şekilde mutsuz sürecektir. Böylece motivasyonunuz sıfıra yaklaşmaya başlamıştır. Motivasyon azaldıkça herkes gerginleşerek, hitaplar ve davranışlar değişecektir. Olumsuz olan bu hava ile isteksizlik başlayacak ve herkes birbirini görmemek için bir mücadelenin içinde olacaktır.

Hayatı zorlaştıran stres ve çalışma şartlarını bizler yaratıyoruz. Kuantum fiziği ile başlayan bir tespitler zinciri başlamıştır. Bu tespitler pozitif düşüncenin herşeyi olumlu yönde enerji olarak etkilediğini ispatlamaya başlamıştır. Tabi olumsuz düşüncelerde negatif katkı yapmaktadır. Hayatı biz düşüncelerimiz ve hayata bakışımız ile değiştiriyoruz. Bu gerçek sonrasında bizi neler değiştirebilir? Hayatımızı olumlu yönde nasıl değiştirebiliriz?

İşte cevap: Yaşayacağımız aşkımız ile hayatımızı tamamen değiştirebiliriz. Aşkıın büyüsünü, kuantum fiziği ve pozitif düşüncenin katkılarının önemi ile birleştirdiğimiz zaman, işte hayatımız tamamen değişecektir. Bunu nasıl değiştirebiliriz? Aynı hayatı ve olayları yaşarken, aşkınızı da kuvvetli duygularla yaşarsanız, tepkileriniz değişecektir.

İnsanlara sevginin gücünü gösterirsiniz.. Aşkınız ile yenilenirsiniz. Yaşınız kaç olursa olsun.. aşk her yaşta başka ve anlamlı yaşanır. Aşkın sihirli gücü vardır. Büyülenirsiniz, bambaşka biri olursunuz.. Hayatınızı toz pembe yaşarsınız. Hiç bir şeyin önemi yoktur. Bu kadar yoğun duyguları yaşarken, işinizin stresini hiç önemsemezsiniz. Bu rahatlık siz huzzur getirecektir. Etrafınıza da yansıyan pozitiflik dalga dalga yayılacaktır. İşte hayatınız değişmiştir. Olaylar aynı fakat tepkileriniz farklılaşacaktır.

Sevgi ve Saygılarımla.. Toprak SARI

 
Toplam blog
: 146
: 842
Kayıt tarihi
: 14.09.08
 
 

Ben ticaretle uğraşan biriyim. Hobilerim arasında felsefe, sinema özellikle türk sineması, spor ö..