Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

"29 Temmuz 1980’de İstanbul’da doğdu. Celal Bayar Üniversitesi, İşletme mezunu. Şiir, deneme, öykü, inceleme, eleştirileri Varlık, Yasakmeyve, Cumhuriyet Kitap gibi yirmi beşi aşkın dergide yayımlandı. Yayınlanmış üç şiir kitabı ve iki inceleme kitabı bulunmaktadır: -Yüzüm Yeryüzünde Bir Dövme (Kyöd, Ruşen Hakkı Şiir Birincil..

Devamı
 
 

Yazdığım Kategoriler

 
Yolcuya yol yaraşır...

"Aşk gözle değil, ruhla görür" demiş Shakespeare. Yalnız ruhla ya da üçüncü gözle gören, papatyaların üstündeki "seviyor" yazılarını görebilir. Ve O, bana tanıdık geldi... Her çok iyi yazı gibi bu da şiir tadındaydı, yüreğine sağlık. Sevgi ve ışıkla, Ersan.

15 Haziran 2007 00:47
Ne kadarımız "gerçek"?

"Kıyıyı gözden kaybetmeye cesaret edemeyen insan, yeni okyanuslar keşfedemez" demiş Andre Gide. Aslına bakarsan "ben" ölü bir şeydir, sadece ismen vardır. Bilinç ise sonsuz ve zengin hayattır. Benlik bilincinde olmak bilinçsiz olmaktır, ben bilincinin olmaması ise bilinçli olmaktır. Oratad ben olmayınca, bu küçük benlik kaybolunca, evrene ve "gerçeğe" ulaşıyorsun. Eğer varoluşla savaşırsan, kaybedersin. Ama evrenle ve Tanrı'yla birlik olursan, gerçeğe ulaşabilirsin bence. İnsanın benliksiz yaşaması çok zordur, o yüzden herkes ayrı bir "sahte benlik" yaratır. Gerçek benlik, bütütünün benliğidir ve bilinmezdir... Okurken mutluluğun yayıldığını hissettim. Teşekkür ederim. Sevgi ve ışıkla.

07 Haziran 2007 02:13
Bağımlının, özgürlüğe doğru yolculuğu

Sevgili ayna, söyler misin bana, "senden daha güzeli var mı bu blogda - pardon dünyada?". Sevgili Ayna, içinizdeki ışık ve sevgiyi benim yazılarıma, benim yazılarımdaki ışık ve sevgiyi yazılarınıza yansıttığınız için yürekten teşekkürler. Gerçekten harikulade bir yorumdu, nefis bir yazıya dönmüş; insan olmanın büyük saatinde ışık ve sevgiyle...

28 Mayıs 2007 16:11
 
Toplam blog
: 353
: 3712
Kayıt tarihi
: 28.02.07