Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Şubat '12

 
Kategori
Güncel
 

Atam sana büyük borcumuz var!

“İngilizlerin Kürt halkına yüz yıllık bir borçları var!”

Tarih gibi cümle! İtiraf gibi cümle! “Gibisi” ne? Düpedüz itiraf! Demek ki Kürt halkı İngilizlerle bir anlaşmaya varmış, üzerine düşeni (her neyse) yapmış,  alacağını istiyor, öyle mi?

Merhum Diyab Ağa gibi büyüklerimizin ruhuna büyük bir hakarettir bu!  Düşmanla cebelleşen Mehmetçik’i arkadan vuran soysuzlarla Diyab Ağa’yı bir tutmaktır bu!  Birinci  Dünya Savaşı’nda sahipsiz kalan memleketin kadınını, çocuğunu katlederek “devlet” kuracağını zanneden Ermeni  çetecilerinin  hain zihniyetidir bu!

Türk’ün düşmanıyla anlaşmanın ihanet olduğu bile söylenemiyor artık.

İktidar partisi, hainleri cezalandıran meşru Türk hükümetlerinin açık emirlerinin belgeleriyle uğraşacağına, İngilizlerin taşeronluğunu yapan, yaptığını itiraf edenlerin ve onların torunlarının ihanetlerinin belgeleriyle uğraşmalıdır. Seyit Rıza gibi bir hainin, Türk’ün düşmanlarından medet umduğu  ihanet mektubu, her yerde bilinirken  bu mektubun, bir gün bile meclis kürsüsüne taşınmaması çok düşündürücüdür.

“Kürt sorunu” denerek Kürt kökenli yurttaşlarımızın üzerine yıkılmaya çalışılan ihanetin, emperyal emellerle, dış güçlerle ne kadar ilgili olduğu, bir  etnik ırkçı tarafından bir kere daha itiraf edilmiştir. Ve bunu söyleyebilen biri hâlâ millî egemenliğin kutsal mekânını kirletebilmektedir. Zorlama suçlamalarla   Türkiye’nin ikinci büyük partisinin  lideri, meclisten atılmaya çalışılırken etnik ırkçı- terör yandaşı bir partinin liderinin açık ihanetine suskun  kalınması, inanılmazdır.

Buna karşılık ne yapılmıştır? Hiçbir şey!  Bir takım Kürt ve Ermeni  hainlerin suçlarıyla ilgili en kuvvetli delilleri sağlayan Türk Tarih Kurumu başkanı Prof. Dr. Yusuf HALAÇOĞLU görevden alınmıştır.

 Bir takım Kürt ve Ermeni işbirlikçilerine karşı mücadele etmiş bütün kahramanlar, bugün, Türk Milleti’nin yüzde ellisinin oy verdiği bir parti tarafından, “katil” olarak damgalanmıştır! Türk Milleti, vatanının işgalcilerine av köpekliği yapmış, bir takım Kürt derebeylerinin torunlarının hakaretlerinin, ithamlarının, iftiralarının farkında bile değildir. Türk Milleti ölümüne uyumaktadır!

Herkes alacağının, borcunun farkında! Ey benim bulgura aç, beyni midesinde gezen milletim! Sen bağımsızlığını kimlere borçlu olduğunun farkında mısın?

 
Toplam blog
: 153
: 503
Kayıt tarihi
: 11.02.11
 
 

Eczacıyım, memlekete meraklıyım.....