Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Mayıs '13

 
Kategori
Oyunlar
 

Ateş ve Su 1

Ateş ve Su 1
 

Ateş ve Su 1


Uzun yıllardır ülkemizde en çok oynanan ufak oyunlardan birisi Ateş ve Su 1 olsa gerek seri olarak sürekli yeni versiyonları çıkıyor ama ilk oyun her zaman unutulmaz oluyor ve akıllarda yer ediyor. Geçmişten günümüze hepimiz üzerinde etkisi olan ilk beğeni gereği ilk öğrendiğimiz şiir, ilk izlediğimiz aşk filmi gibi ilk oynadığımız oyunda büyük etkilidir.

Zamane çocukları internetle içli dışlı oldukları için bu oyunlarla çok yakından alakadarlar. Okuldan eve gelip okul stresini atmak için bilgisayara oturup oyun oynayan bir çok kardeşimiz var. Bu onların gelişimini kötü etkiliyor dememek elde değil ancak sokakların bilgisayardan daha güvenli olduğu da söylenemez.

Oyunlar genç beyinleri kötü yönde etkiliyor tepkisini bir çok aile göstermektedir. Ateş ve su 1 oyunu bu etkiyi çocuklardan uzak tutacak bir oyun. Harita üzerinde etap seçerek oyuna başlamak gerekiyor. Oyun iki kişilik olduğu için çocuklarımızın arkadaşları ile iyi vakit geçirmelerine de olanak sağlıyor. Karakterini seçen oyuna başlıyor ve karakterini çıkış kapısına götürmeye çalışıyor. Dikkat edilmesi gereken kurallar var ancak bunları oynayarak öğrenmeleri daha faydalı olacaktır.

Ateş ve su 1 oyununu oynayıp denemek isteyenler için : http://www.megaoyun.net/ates-ve-su-1.html

 
Toplam blog
: 3
: 1666
Kayıt tarihi
: 05.05.13
 
 

1984 yılında İstanbul'da doğdu. Sakarya Üniversitesi Tekstil Tasarım Bölümü'nden 2004 yılında mez..