Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

23 Haziran '17

 
Kategori
TV Programları
 

Ateşböceği’nin yayın tarihi belli oldu! 29 Haziran akşamı başlıyor!

Ateşböceği’nin yayın tarihi belli oldu! 29 Haziran akşamı başlıyor!
 

beklenen dizi perşembe akşamı başlıyor!


Başrollerinde Seçkin Özdemir ve Nilay Deniz’in olduğu oyuncu kadrosunda Seda Güven , Çağrı Çıtanak , Durul Bazan , Gözde Çığacı gibi başarılı oyuncularında yer aldığı Star TV nin yeni Amiral gemisi Ateşböceği’nin yeni yayınlanan tanıtımıyla birlikte yayın günüde de netleşmiş oldu. Ateşböceği 29 Haziran Perşembe akşamı Star Tv de izleyicisi ile buluşacak!

Dizinin yayınlanan 3. Fragmanı yine diğer tanıtımları gibi oldukça ilgi gördü. Her tanıtımı yayınlandıktan sonra Twitter da #ateşböceği etiketi ile gündemde en çok konuşulanlar arasına giren dizi yine şaşırtmadı ve sosyal medyada yeni fragmanının yayınlanmasının ardından gündeme girdi!

Daha başlamadan tüm dikkatleri üstüne çeken dizi başta ünlü Posta Gazetesi eleştirmeni Mesut Yar olmak üzere birçok Televizyon eleştirmeni tarafından bu yazın favorisi olarak gösteriliyor.

Star TV nin yeni Amiral Gemisi Ateşböceği görünen o ki baya bir fırtınalar koparacak sektörde. Şimdi rakipleri düşünsün diyorum!

Dizinin rakiplerine göre  en büyük avantajı oyuncu kadrosunun tiyatro asıllı oyuncularla dolu olması. Dizinin lokomotifi Seçkin Özdemir ise dram seven izleyicinin çok iyi bildiği başarılı ve yaklaşık 12 yıldır sektörde olan bir isim. Hem dram seven izleyiciyi çekebilecek hem de genç izleyiciyi çekebilecek bir potansiyeli var sektörde.

Ateşböceği dizisi son yılların hatta son 5 yılın kadrosu en sağlam olan gençlik dizisi bence. Sıradan gençlik dizilere nazaran ben çok daha etkileyici oyunculuk performansları izleyeceğimizi düşünüyorum. Ayrıca Nilay Deniz de son dönemin yükselen isimlerinden ve kendini oldukça geliştirdi bence oyunculuk olarak. Birde diğer gençlik dizilerine göre ateşböceğinin başrolleri daha uyumlu bir fotoğraf sergiliyor baktığımız zaman.

Ateşböceğigörkemli oyuncu kadrosu kaliteli , enerjik senaryosu ve etkileyici olay örgüsü ile 29 Haziran Perşembe akşamı Star TV de başlıyor…

Diziye mutlaka göz atmanızı tavsiye ediyorum yaz aylarınızın vazgeçilmezi olacak emin olun…

Çetin Kaya

Twitter/Fankafacetinn

 

 

 
Toplam blog
: 449
: 1506
Kayıt tarihi
: 31.01.14
 
 

Şuanda Turizm İşletme Fakültesinde okuyorum.Endüstri Teknik Ve Meslek lisesi mezunuyum. Ufak mana..