Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

25 Mart '13

 
Kategori
TV Programları
 

Atv'nin son Kurbanı : Alemin Kıralı

Atv'nin son Kurbanı : Alemin Kıralı
 

Geçtiğimiz günlerde yazdığım yazıda Bizim Okul'un bittiğini anlatmış ve bunun ne kadar doğru bir iş olduğunu söylemiştim.. Bu ne kadar doğrusuysa şimdi de bir yanlış var ortada.. O da şudur ki.. Atv 2 sezondur sorun çıkarmayan dizilerinden Alemin Kıralı'nı 67.Bölümde bitirme kararı aldı.. Sebep tahmin edilebileceği gibi düşük reytingler..

Oya Başar, Şafak Sezer, Evrim Akın gibi televizyonun önemli isimleri 67 bölümdür ayakta tutmaya çalıştılar bu yapımı.. Atv çocuk oyuncağı gibi bir saatini değiştirdi, bir gününü.. Başta çok tutmaz diye düşünmüştük ama tekrar tekrar yayınlayınca kanal, belli bir kitle oluşturdular kendilerine..

Kubat karakterinin dayakçı bir koca tiplemesi olması ve ''özendiriyor ! '' bahanesiyle eleştirilmesi dahi diziyi engellemezken, 70 bölüme merdiven dayamış bir yapımı reytingleri az diye kaldırmak nasıl bir bahanedir anlamadım gitti arkadaş..

Dizi sektörü çok adam yutar hale geldi.. Kayıp kayıp üstüne.. Yayından kalkan dizi sayısı, yayında olandan daha fazla oldu artık.. E bu ortamda bu haberi normal karşılamak lazım..

Alemin k(ı)ralı da olsan bu sektör kral filan dinlemiyor arkadaş... Ahan da en büyük örneği işte bu..

 

koldasanil@gmail.com

twitter.com/anilkoldas

facebook.com/anilkoldas 

 
Toplam blog
: 670
: 3634
Kayıt tarihi
: 11.02.13
 
 

Balıkesir Üniversitesi Sosyoloji Bölümü mezunuyum. Koyu Fenerbahçeli, Ankara aşığı olup; anlataca..