Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Ocak '22

 
Kategori
Güncel
 

AVCILARIN BİLİNEN NUMARALARI

Avcı iyiyse avının kılığına girer. Öyle avlar. Daha da iyi bir avcıysa avını kendine bağımlı kılar, bu defa da av kendiliğinden gelir. Av kendisinin av olduğunu anlamasın diye bir takım numaralar şarttır.

Acısını unutarak, kendisini başka ulu emellere bağlayarak, kendinden geçmesi ile mümkün olabilecek durumda gerçekleşir. Her ne kadar batı, pozitif bilimlerde tekel olsa da doğu veya bizim gibi az gelişmiş toplumları idare ederken, yıllardır yaptıkları numaraları yaparlar. Afganistan yaptıkları numaraların en ünlüsüdür.

Afganistan’ı anlayın, Topal Molla Afganistan’a vardığında yıl 1920’dir. Bizler bunu açıkça söyleyebiliyoruz. Çünkü plan başarıyla uygulanmış, sonuç alınmış, onlarca yıl boyunca kan gözyaşı bir ülkeyi getirebileceği en dip noktaya getirdikten sonra, kendini Müslüman sanan yine kendi oyuncaklarına yetmiş beş, yüz milyar dolarlık ağır silahları da bırakarak ülkeden henüz çıkmıştır.

Suudi Arabistan keza böyledir, Irak bize yakındır. Suriye ise şu sıralar içimizdedir. İnsan elbette düşünüyor; onlar o haldedir biz ne olacağız? Bizi es mi geçtiler? Ya da es geçecekleri nasıl düşülebilir? Düşünülürse hata edilir, ediliyor.

https://m.facebook.com/tarih/posts/1527078657342576/?_rdr

 

 
Toplam blog
: 2271
: 163
Kayıt tarihi
: 15.10.14
 
 

Bugünün doğrusu yarının eğrisi, dost görünenler düşman ve herşey aslında zıddı olabilir. Büyük ih..