Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Sabiha Rana Melekler Yüreğinizden Öpsün

http://blog.milliyet.com.tr/sabiharana

08 Ekim '09

 
Kategori
Siyaset
 

Avrupa Konseyi'n de bir Türk

Avrupa Konseyi'n de bir Türk
 

2000 yılından beri aralıksız olarak Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Yerel Meclisi’nde Milli Delegasyon olarak görev alan ve aynı zamanda Türkiye Belediyeler Birliği Kurucusu ve Yönetim Kurulu üyesi olan İstanbul Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, İçişleri Bakanlığı’nın 15.09.2008 tarihli yazısı ile tekrar Ulusal Heyet’te Milli Delegasyon olarak görevlendirildi.

Dr. Hasan AKGÜN, yaklaşık 9 yıldır Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Yerel Meclisi’nde Milli Delegasyon olarak Türk Belediyeciliğini başarı ile temsil etmektedir.

Merkezi Fransa’nın Strasbourg şehrinde olan Avrupa Konseyi Yerel ve Bölgesel Yönetimler Kongresi Yerel Meclisi’nin 17. Genel Kurul açılışı dolayısıyla Ulusal Heyet, 12 Ekim 2009 Pazartesi günü Strasbourg’a hareket edecek. Toplantıda, iç ve dış siyasetle birlikte Türkiye’deki yerel demokrasinin gelişimi de başlıca konular arasında olacağından dolayı bu nedenle Ulusal Heyet, geçen hafta İçişleri Bakanlığınca Ankara’da, toplantıda yapılacak çalışmalarla ilgili olarak bilgilendirme ve hazırlık amaçlı kampa alındı. Yerel Meclis 17. Genel Kurul Açılış Toplantısı 13 Ekim 2009 Pazartesi günü gerçekleşecek olup 16 Ekim 2009 Perşembe günü sona erecektir.

Sayın Hasan Akgün Beyefendiye başarılar diliyoruz..

Kaynak fotoğraflar Büyükçekmece Belediyesi Başkanlığı.

 
Toplam blog
: 1989
: 4996
Kayıt tarihi
: 26.10.06
 
 

Gazeteci - Yazar (NLP Uzmanı - İlişki ve Yaşam Koçu) Yaşarken dünyayı dolaşmayı, topraktan güneşe..