Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Mart '20

 
Kategori
TV Programları
 

Ay Yapım Şimdiki Aklım Olsaydı

Netflix 2020 Türk yapımları ile ilgili çalışmalarını basın toplantısında açıkladı. Açıklanan 6 yapımlardan birini de Ay Yapım üstlendiği dizi "Şimdiki Aklım Olsaydı"

Ay Yapım tarafından üretilen, yaratıcılığını Ece Yörenç’in yaptığı, yönetmenliğini Umut Aral’la birlikte Çağan Irmak‘ın üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Özge Özpirinçci (Reyhan), Birkan Sokullu (Nadir), Burak Yamantürk (Cihan), Elifcan Ongurlar (Ayşe), Ahmet Rıfat Şungar (Cem), Ümit Erdil (Ateş), Feyyaz Yiğit (Hızır), Mustafa Avkıran (Sattas), Filiz Taçbaş (Nihal) ve Selçuk Borak (Fahrettin) yer alıyor.

KISACA KONUSU:
Reyhan, Nadir’le olan 10 yıllık evliliği içinde kaybolmuş mutsuz bir kadındır. Evliliğinden, sünnetinden beri tanıdığı kocasından, patlak bir prezervatif sonucu hamile kaldığı 9 yaşındaki ikizlerinden, yaşadığı hayattan, en çok da kendinden yorulup fena halde sıkıldığı günün gecesinde, yani 27 Temmuz 2018 saat 20.13’de yüzyılın hatta 500 yılın en güçlü kanlı ay tutulması gerçekleşir ve Reyhan bir mucize eseri 10 yıl öncesine, hayatının dönüm noktası olan o geceye, yani Nadir’in evlenme teklif ettiği o “büyük an”a hem de şimdiki aklıyla geri döner. Olaylar bu konu çerçevesinde gelişir.

Yapım hakkında geniş bir açıklama geldiğinde dizi hakkında bilgiler paylaşılacaktır.

Keyifli Seyirler

Abdurrahman Balcılar

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..