Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

02 Mart '07

 
Kategori
Haber
 

Aysel Tuğluk hanım ve tehdit

Sayın Aysel Tuğluk, çok merak ediyorum nerede yaşıyor, ne yiyor, ne içiyorsunuz? Sizde benim gibi sade, sıradan bir vatandaş mısınız? Eğer öyleyse gelin Doğuyu, Güneydoğu Anadolu' yu beraber dolaşalım. Hakkari' ye gidelim beraber. Babası karla kaplı uçsuz buçaksız tek bir ağacın bile olmadığı dağlarda açık hedef olarak vatanını korumak için dolaşırken, ders arasında '' Babam dün akşam da gelmedi '' diye ağlayan küçük kızla konuşalım.

Sonra yolda durdurulup otobüsten inen yolcular arasında polis, asker arayan teröristleri görünce yardan aşağıya kendini bırakıp, ayaklarının altı patlayıp, yarılana kadar koşan devlet için orada bulunan sade vatandaş olan emniyet görevlisini konuşalım.

Sonra gece silah seslerine uyanıp korkuyla ağlayan veya kurşun başının biraz üstünden geçen ortaokul öğrencisini konuşalım. Bursa' ya gelip Yıldız hemşireyi bulup onunla konuşalım. Şehit analarıyla konuşalım. Dal gibi, fidan gibi evlatlarını toprağa verenlerle konuşalım. Vatan uğrunda şehit düşen 30.000(otuz bin)can-ı konuşalım.

Bütün bunlara rağmen hala herkese can diyen, insanları olduğu gibi kucaklayan Türkiye Cumhuriyeti altında yaşayan insanlarımızın büyüklüğünü konuşalım.

Siz şimdi hangi insani duyguya sığınarak üstelik mesnetsiz bir suçlama için, benim ülkemi tehdit ediyorsunuz? Bir de bunu konuşalım.

 
Toplam blog
: 265
: 642
Kayıt tarihi
: 15.01.07
 
 

1974 İstanbul doğumluyum. Yüksekokul mezunuyum. Bursa'da yaşıyorum. Her zaman yazıp defterler, aj..