Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

Sevgileri yarınlara bıraktınız.çekingen, tutuk, saygılı, oysa yarınlar yoktu... Kelebek gibi yaşamak gerek bazen, tüm imkanları değerlendirmek, yarını olmayacağını bilerek... Deneme ve hikaye yazmayı, hayata farklı açılardan bakmayı, düşünmeyi, çocukların hayallerini, ihtiyarların anılarını dinlemeyi, kendime yolculuğu, de..

Devamı
 
 
Kocanız sizi aldatırsa ne yaparsınız? (!)

Her Türk erkeğinin,kuma getirmediği gibi,her Türk kadınının'da böyle bir durumu kabul ettiğini sanmıyorum. Aldatılan Türk kadınları'da diğer ülke kadınlarının yaptıklarını yapabiliyorlar.Dünyada aldatılmamış kadın yoktur, sadece; aldatıldığını bilmeyen kadın vardır. Selemlar.

26 Kasım 2011 12:57
Aklıma takıldı

Yalnızlık; kişiye göre değişir, renkleride; yaşadığı duruma, arada alaca, arada simsiyah...Selamlar.

25 Kasım 2011 13:05
Susarak yaşıyorum

Hayatta; konuşmak gibi susmayı öğrenir insan yalnızlığı, kendine yetmeyi, yanlışlar yaparak doğruları bulmayı,incinir insan dostlarından bile bazen,herkes aynı pencereden bakamaz yaşama, her insanın kendine göre doğruları vardır, bugünün doğruları yarının yanlışı olabilir yada tersi, empatik olamaz herkes bazen, anlaşılamaz insan! Kurtulmak isterse bir şeylerden,en iyi yardımcı kendi dir yine. Selamlar...

24 Kasım 2011 00:36
 
Toplam blog
: 2
: 359
Kayıt tarihi
: 26.09.11
 
 
 
 

 
Boş yere arama mutluluğu, Aradığın yerde olmayacak. Bulunca tadını çıkar, Çünkü hep sende kalmayacak