Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

03 Kasım '08

 
Kategori
Futbol
 

Babacan in Demirel out

Babacan in Demirel out
 

Volkan böyle istedi.


Fenerbahçeye ne kaleciler gelip geçti.

Tony Schmuerler, Rüştüler aklınıza ne gelirse. Kaleci bir takım için bir kazançtır. Bazen maç kurtarır sizi sevindirir. Bazen güzelim maçın içine eder.

Ben bu olayı Fenerbahçe’ye bağlıyorum. Bizim Volkan Demirel adeta saç baş yoldurtuyor. Hatırladığım kadarıyla Daum zamanında schalke 04 maçında ayağının altından kaçırdı "herkesin başına gelir deyip olur’" dedik. O sene şampiyonlar ligini zehir etti bize. Şimdi bunu daha iyi anlıyoruz. Geçen sene Galatasaray maçını verdirdi. Edu tam topa çıkıp uzaklaştıracakken burnunu soktu ve 1 yılın emeğini mahvetti. Şimdi de Eskişehirspor gibi zor deplasmandan, hatta ve hatta 1 hafta sonra Galatasarayla derbi maçın varken yine Edu’nun işine karışarak puan kaybettirmesi bardağı taşıran son damla oldu.

Her nedense Volkan bu hataları yaparken bütün suçun Brezilya milli takımının formasını giymiş Edu’nun denilmesi, Edu’ya yapılan bir hakarettir.

Şimdi kalemizde Mondragon olsaydı Geçen sene şampiyonduk, Bu sene Şampiyonlar ligi grubunda 5 puanımız olurdu. Ve şimdi ligde liderdik.

Yönetimimiz de sürekli "amatörce hatalar olur böyle şeyler" diyor ama biz hataların düzeldiğini görmüyoruz. Elinizde Volkan Babacan gibi bir değer varken neden Demirel oynatılıyor?

Yedek kaleciye yedek muamelesi yapılmamalı öbürünün diğerini geçtiğini anlamalı.

 
Toplam blog
: 386
: 739
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

Eskiden Ergin (yengeç dansı) rumuzuyla yazardım. . Doğruyum, çalışkanım Fenerliyim.   @Ergin Fene..