Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Haziran '10

 
Kategori
Babalar Günü
 

Babalar gününüz kutlu olsun…

Babalar gününüz kutlu olsun…
 

Ufak ufak medyada ve mağazalarda babalar günü hatırlatılmaya başlandı. Her olayı, her günü satışa çevirmek, üzerinden rant elde etmek emperyalizmin iliklerimize kadar işlediği bir olgu.

Babanıza şunu alın, bu kadar indirimli şu kadar taksitle diye çığırtkanlar başladı bile. Çocuklar büyük çoğunlukla yine babalarından aldıkları paralarla babalarınıu ne kadar çok sevdiklerini kanıtlayacaklar. Tabii bir çok annelerde devreye girecek, bu sevgi kanıtlamasına ortak olacak.

Bu satırların yazarı, ilke olarak bu tür emperyal gösterilerin tamamına karşıdır. Bir baba olarak bana evladımın sımsıkı ve sıcacık sarılması her türlü hediyenin üzerinde bir değerdedir.

Bence bu günlerde babalar gününün kutlanması gereken en önemli kesim Silivride zorunlu ikamette tutulan vatanseverlerdir. Onlar ki, çoğu tutuklanalı aylar geçmiş olmasına rağmen neden orada olduklarını bilmemektedirler. Onlar ki tek suçları vatanı savunmuş, PKKya karşı canlarını vererek mücadele etmişlerdir. Onlarki her zaman “önce vatan” demişlerdir. En eli öpülesi babalar onlardır. Babalar gününüz kutlu olsun güzel insanlar.

17/06/2010

 
Toplam blog
: 1508
: 1688
Kayıt tarihi
: 16.07.08
 
 

Yetmişiki yaşında iki çocuk ve iki torun sahibi bir erkeğim.. Lise mezunuyum. Uzun yıllar esnaflı..