Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

31 Ekim '09

 
Kategori
Siyaset
 

Balık baştan kokar..

Balık baştan kokar..
 

Karikatür resmi alıntıdır.


Ülkemizde her ırktan her milletten vatandaşlar yaşamaktadır, bunlar T.C. kimliği taşımaktadırlar peki yüz yıla yakın bir zamanda bu kimlik kimseyi rahatsız etmezken neden bugün birilerini rahatsız eder oldu diye düşünmeden edemiyorum Türklük ve Türk kimliği taşımak kişi için şeref ve onurdur, tarih boyunca kimseye boyun eğmemiş onuruyla yaşayan bir millettir.

Bugün terör örgütlerine boyun eğecek duruma gelmişsek bunda basiretsiz iktidarın suçu vardır, terör yandaşları ile pazarlığın adı kürt açılımı olacaksa bu antlaşmada yüreğinin bir parçasını kaybeden şehit anaları olamaz, 35 milyon şehit yakınları olamaz, sayın Tayyip beyin eşi güneydoğu vatandaşı olabilir, iktidar partisi içinde doğulu vekiller olabilir ama onlara terörist ve yandaşlarına ülke topraklarından ve iç huzuru bozmaları için terörist ve yandaşlarına taviz verme hakkını vermez.

Bazı haddini bilmezler çıkıp benim anamda babamda ailemde sizi destekliyoruz diyebilir milletin ağzı torba değilki büzelim, onların pervasızca konuşmalarını gale almamak gerekir, çünkü onlar acıyı yaşamadılar onlar DTP nin ağzıyla konuşmaktadırlar, başkalarına tercüman olmaktadırlar.

İktidardakilerin yakın zamanda barzani ile gizli gizli görüşüp görüşmediklerini açıklasınlar, kürt açılımı dedikleri saçmalığın amerikanın planı değil derken DTP ninmi kimin planı olduğunu açıklasın, teröristle anlaşmayız derken bugün DTP imralıdaki çocuk katili apoyu muhatap alın demektedir, akıl sağlığını yitirmiş bir kişiyi muhatap alanlar ne yapmaya çalışmaktadırlar bu durum anlaşılır gibi değildir?

Yapılan icraatlerinin yanlış olduğunu söyleyenlere hakaret etmek hangi ahlak anlayışına sığar, eğer gerçekten kendilerini ahlaki yönden dürüst görenler sayın Baykalın gelin dokunulmazlıkları kaldıralım dürüst şerefli kişiler ortaya çıksın sözü karşısında dokunulmazlıklar kaldırıldı mı hayır, meclis ve ülke kazan misali kaynamaya devam etmiştir o zaman iktidar hatasını kabullenmeli kimseyede hakaret etmemelidir.

İktidardakiler sayın Tayyip bey son osmanlı padişahı diğerleride kendilerini vezir sanıyorlarsa hayal aleminde yaşıyorlar demektir, AB uyum sürecinde diye milleti rezil rüsva etmek fukara durumuna düşürmek onlara yürüdükleri yolun sonunu göstermiş olmalıdır, bunu hala göremiyorlar ise ülke halkı gelecek genel seçimlerde göstermesinide bilir.

Ülke halkınının feryadını dikkate almayan iktidar, yarın arkasında Amerikayı bulamayacaktır, karşısında öfkeli ülke halkını bulacaktır, çünkü ezilmişliğin faturası sandıkta iktidara tokat olarak dönecektir.

Bu ülke yabancıya para ile satılamaz (özelleştirme) çanakkalede verdiğimiz şehitleri unutmadık.

Bu ülke için terörist ve yandaşları ile antlaşma yapılamaz çünkü 35.000 den fazla şehit verdik.

Bu ülke sadece İktidardakilerin değildir, bizlerden sonra gelecek nesillerindir kirletilemez.( düşünce kirliliği )

Bu ülke onurlu bir ulusun ülkesidir, yasaları değiştirerek başkalarına aşağılattırılamaz.

Kısacası damarlarında asil Türk kanı taşıyanlar ülke halkına ihanet edemez edenler ise imralıya çocuk katilinin yanında yandaş olur, cezası ise bir gün idam olacaktır.

 
Toplam blog
: 193
: 517
Kayıt tarihi
: 28.02.08
 
 

Sinop doğumluyum, ülkesini ve ulusunu seven bir vatansever, her ay devlete düzenli vergisini ödeyen ..