Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

12 Ocak '09

 
Kategori
Yemek - Mutfak
 

BALIK KÖFTESİ

BALIK KÖFTESİ
 

4 dilim palamut iyice haşlanıp siyah etleri ile kemikleri çıkarılıp 2 dilim ekmek içi ıslanıp parçalanacak ve 2 yumurta ile haşlanan balığa karışacak, ayriyeten dereotu veya maydanoz, karabiber, tuz, yenibahar, istenirse fıstık, üzüm, kabarması için birazda karbonat konup hepsi karılacak iyice yoğrulacak köfte şekline konulup kızgın yağ ile kızartılacak. Bu tarifi annemin bir arkadaşı vermişti. Bende sizlere tarifi değiştirmeden yazdım. Çok değişik bir köfte denemenizi tavsiye ederim, üstelik balığın bol olduğu bu mevsimde.Afiyet olsun

 
Toplam blog
: 56
: 2815
Kayıt tarihi
: 18.01.07
 
 

Kendimi bildim bileli yemek yapmak benim için bir tutku. Turizm ve Otelcilik Meslek Lisesi'ne gir..