Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

22 Ocak '07

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Başbakanımız sözünde durmalı...

Evet Sevgili okurlar,

Başbakanımız, sözünün eri olduğunu ve seçilmeden önce Halka vermiş olduğu sözü tutarak, DOKUNULMAZLIĞIN KALDIRILMASI KONUSUNU TBMM' si gündemine getirmelidir.

Bir taraftan AKP Genel Başkan Yardımcısı Sayın DENGİ MİR FIRAT bey, 3-4 gün önce katılmış olduğu bir TV kanalının sabah proğramında sorulan "DOKUNULMAZLIĞI NİYE KALDIRMIYORSUNUZ?" sorusunu yanıtlarken, kendilerinin sadece Milletvekili dokunulmazlığını değil, 4-4.5 milyon kişiyi ilgilendiren kesimin dokunulmazlığını kaldıracakları sözünü verdiklerini ifade ederek ve de topu CHP saflarına atarak, CHP TBMM'ne konuyu getirsin, Biz de gereğini yapalım dedi.

Şimdi Sayın FIRAT'a sade bir vatandaş olarak sormak istiyorum.

SAYIN FIRAT, YUKARIDA BELİRTİLEN KONUDA, SÖZÜ VEREN SİZ OLDUĞUNUZ HALDE, KONUNUN MECLİSE GETİRİLMESİNİ NİYE CHP'DEN İSTİYORSUNUZ? SİZLER BECEREMİYORMUSUNUZ, YOKSA CHP'Yİ TAŞARON OLARAK MI GÖRÜYORSUNUZ?

EVET SAYIN FIRAT, TOP ATARAK PASLAŞMALARI LÜTFEN BIRAKIN DA, HALKA VERDİĞİNİZ SÖZÜ TUTUN VE KİMLER İÇİN DOKUNULMAZLIĞI KALDIRACAĞINIZI SEÇİM ÖNCESİ BELİRTTİYSENİZ, SİZ SAYIN MİLLETVEKİLLERİ BAŞTA OLMAK ÜZERE, DİĞERLERİ İÇİN DE GEREKLİ ÇALIŞMALARI YAPIP TBMM'SİNİN GÜNDEMİNE TAŞIYIN. HALK DA BU YASAYA KARŞI, SİZİN VE CHP'NİN YAKLAŞIMINI GÖRSÜN.ONA GÖRE DE SEÇİM ZAMANI KARARINI VERSİN.

Diğer taraftan ise, Sayın Başbakan, Kızılcahamam kampından sesleniyor."Siyasetçi üzerinden bu DOKUNULMAZLIK çalışmalarını .......isterim. Kusura bakmasınlar, demokrasinin geliştiği bir dünya da ASLA SEÇİLMİŞLER, ATANMIŞLARIN ELİNDE OYUNCAK HALİNE GETİRİLEMEZ." Sayın Başbakanım, Siz seçim öncesi Halka söz verdiğinizde ne düşünüyordunuz acaba?

Yine kampdan seslenmeye devam ediyor.Muhtemelen de, CHP Lideri Sayın BAYKAL'ı kastederek, "4.5 milyar dolara baraj mı yapılırmış? Adamlarını göndersin, gitsin, baksın bu paraya bu baraj yaptırılırmı?Onun için 2 kazı güdemeyenler diyorum...."

Şimdi, Sayın BAŞBAKANIMIZA DA, yine sade bir vatandaş olarak sormak istiyorum.

4.5 MİLYAR DOLARA MAL EDİLDİĞİ İFADE EDİLEN YUVACIK BARAJI İLE İLGİLİ OLARAK, SAYIN SEFA SİRMEN, TV KANALLARINDA BAS BAS BAĞIRIYOR DOKUNULMAZLIĞIMI KALDIRIN DİYE SAYIN BAŞBAKANIM. NİYE KALDIRMIYORSUNUZ? YOKSA SAYIN SİRMEN, TV KANALLARINDA KALDIRIN DİYOR DA, SİZE LÜTFEN KALDIRMAYIN MI DİYOR?

Yine Sayın Başbakanımıza sormak ihtiyacını hissediyorum. Sayın Abdüllatif ŞENER'in yaptığı açıklamaya göre, Siz Cumhurbaşkanlığına aday olduğunuz ya da seçildiğiniz takdirde, Başbakan olarak da Sayın GÜL getirilecekmiş.

DOKUNULMAZLIK ZIRHINDAN DOLAYI YARGI KARŞISINA ÇIKAMAYAN SİZLERİN, ARKASINDA BİR TAKIM DOSYALARLA ÜLKEMİZİN EN ÜST GÖREVLERİNDE YER ALMANIZ DOĞRU MU SAYIN BAŞBAKANIM?

HALK OLARAK SİZDEN İSTEĞİMİZ, DOKUNULMAZLIKLA İLGİLİ TEKLİFİ TBMM'NE GETİRİN VE SONUNA DA ŞU NOTU EKLEYİN. "BU YASA KABUL EDİLDİĞİ TARİHTEN GEÇERLİDİR.GERİYE İŞLEMEZ".

TÜRK ULUSU BUNU DA KABULLENEBİLECEKTİR.

HAAAAA....UNUTMADAN, 3-5 YTL'LİK, ŞU 2006 YILI 2. 6 ALTI AYLIK ENFLASYON FARKI İLE 2007 YILI ZAM FARKLARI NE OLDU? ÖVE ÖVE BİTİRİLEMEYEN BÜTÇEMİZDE PARA MI YOK ACABA?

 
Toplam blog
: 407
: 877
Kayıt tarihi
: 02.07.06
 
 

15.12.1950 Mersin doğumluyum. İzmir Ticari İlimler Mezunuyum. Bir Kamu Kuruluşundan  Şube Müdürü ..