Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Ağustos '12

 
Kategori
Güncel
 

Başın sağ olmasın Türkiye!

Başın sağ olmasın Türkiye!
 

Güne ortalama üç kadın cinayeti, üç şehit düşerken, ellisinde, altmışında, yetmişinde, ehl-i Müslim adamlar(!) onüçünde-ondördünde el değmemiş (!) sabileri d.zerken, başın öne eğilsin, eğilsin ama başın sağ olmasın Türkiye!

Bu ülkenin namusunu namusu bilmiş, bayrağını bayrağı bilmiş, teröre ömrünü adamış, bu ülkenin evlatları, asil kanları, kim idiğü ne idiğü belirsiz bir hokkabazın, sözüm ona hahamın, ortalığa sıçtığı(!) güya belgelerle Silivri’de, Hasdal’da ömür çürütürken, onca namuslu şerefli asker, subay, atılan çamuru onuruna, gururuna yediremeyip intihar ederken, siz sesi soluğu çıkmayan yetmiş milyon, evet evet siz(!) bu ülkenin korkak, bir o kadar namuslu, illa da asil milleti, başınız öne eğilsin, eğilsin ama başın sağ olmasın Türkiye!

Ey sen! Otel üstüne otel, işletme üstüne işletme açan, saray yavruları inşa edip çalışanına asgari ücreti lütfen veren, bu ülkenin medarı iftiharları, önünde düğme iliklenen, şereflere iftar sofraları düzenleyen işadamları, siz tüm bunları yapabilesiniz diye birileri ölüyor bu memleketin kuş uçmaz kervan geçmez dağlarında. Sırtında kırk kilo yük, ayaklarında giyilmekten pörsümüş potiniyle! Farkında mısınız? Farkındaysanız ve hala bir şeyler yapmıyor, susuyorsanız, başınız önünüze eğilsin, eğilsin ama başın sağ olmasın Türkiye!

Ey bu ülkenin, ömrü test ile tost arasında geçmiş, eli İpad’li, aklı fay hattı, yediği önünde yemediği ardında, içtiği suyu bile anasına babasına getirten, diskolarda barlarda ömür tüketen, en şanslı, en şanssız ve de bahtsız ehl-i keyif gençleri! Siz o bilgisayarların başında Amerikan menşeli oyunlarla ömrünüzü tüketir, beyninizi rehin verirken sanal savaşlara, yaşıtlarınız var, elinde bilmem kaç mermilik keleş, yüreğinde kin ve nefret, canınıza okuyacakları günü iple çeken, farkında mısınız? Farkındaysanız ve hala yerlerinizden kalkıp, bir işe yaramayı düşünmüyorsanız utanmalısınız! ? Siz o bilgisayarın, laptopların başında, beyninizi esir eder, zihninizi köreltirken, oynadığınız oyunların aynını büyükleriniz için yazanlar ve oynayanlar var. Kalkıp onlara anlatmayacak mısınız? Uyarmayacak mısınız, aman bana dokunmayan yılan bin yaşasın diyen büyüklerinizi? Kullanmayacak mısınız Mustafa Kemal'in size devrettiği yetkiyi, iradeyi. Öyleyse başınız öne eğilsin, eğilsin ama başın sağ olmasın Türkiye!

Aman koltuğumdan olurum, aman iki kilo bulgur-pirinç satacağın şurada ondan olurum, alacağın ilandan, ucuza kapatacağım ihalemden olurum, ondan olurum, bundan olurum, şundan olurum diyenler ve de Türklükleri, asaletleriı ile övünenler, dünyayı altınızdan çekiyorlar farkında mısınız? Eğer farkındaysanız ve hala ses çıkarmıyor, susuyorsanız, başınız önünüze eğilsin, eğilsin ama başın sağ olmasın Türkiye!

On yıldır Türklüğünüze küfrediliyor. On yıldır ekranlardan bu vatanın bayrağına, milletine, askerine sövülüyor. Ne faşistliğimiz kaldı, ne darbe severliğimiz, ne ahlaksızlığımız. Siz bu muydunuz? Bu kadar ahlaksız, bu kadar faşitmiydiniz ki; bu kadar hakareti, bu kadar küfrü, bu kadar aşağılanmayı kabullenebiliyorsunuz? Sahi, siz bunların biri mi, hepsi miydiniz? Kaç leşiniz var. Kaç Kürt komşunuzu yere serdiniz, ağzını burnunu dağıttınız?! O sofralarınıza konuk ettiğiniz, o hemen yanı başınıza dükkan komşusu ettiğiniz, kız alıp, kız verdiğiniz, el ve ev verdiğiniz o Kürtler bu Kürtler değil miydi yoksa?

Vergi dairesine, nüfus dairesine, tapu dairesine gittiğinizde çayını içtiğiniz, sohbet ettiğiniz o Kürtler bu Kürtler değil miydi? Siz kimdiniz, neciydiniz ki; bunca cefa çektirdiniz bu Kürtlere de, şimdi susuyorsunuz. Susmak kabullenmektir oysa. Sahi… Siz öyle miydiniz?

Be hey senTürk evladı! Tüm bunları biliyor ve susuyorsan başın öne eğilsin, eğilsin ama Türkiye’nin başı sağ olmasın!

Bunca hakareti, bunca küfrü sineye çekip, hala oynanan büyük oyunu, fotoğrafı göremiyorsanız, Türk'ü, Kürdü, Laz’ı, Çerkez’i, Yörüğüyle, “bu kadar duyarsızlıkla ne namaz kabul olur ne oruç” diyerek geçen yıl Temmuz başlarında istifa eden Malatya'nın Şeker Hocası imam Celal Tilgen kadar bile olamıyorsanız, (Şeker Hoca adıyla tanınan Malatya Şeker Camii İmamı Celal Tilgen, geçen hafta 13 şehit haberini aldığı gün, Berat Kandili için toplanmış cemaate, "37 yıldır, bir insan öldürenin bütün insanlığı öldürmüş olacağını anlatamamışım" deyip istifa etti.) başınız öne eğilsin, eğilsin ama başın sağ olmasın Türkiye!

Dört temmuz ikibinoniki Cuma! İkisi korucu, sekiz evladını daha şehit verdin Türkiye. Altısı ağır onbeş de yaralın var. Tüm bu olanlardan sonra başın öne eğilsin, eğilsin ama başın sağ olmasın Türkiye. Yeter de gari. Dur de gari. Gör oynanan oyunu.

 
Toplam blog
: 669
: 1503
Kayıt tarihi
: 19.01.07
 
 

Bir on dört mart sabahı güneş henüz arz-ı endam ederken üzeri yongalarla kaplı, küçük pencereli, ..