Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Mart '08

 
Kategori
Haber
 

Basına baskın yaptım komikleri yazdım

Basına baskın yaptım komikleri yazdım
 

Fotoğraf Sabah'tan İran seçimleri


"ÇINARCIK'ta meydana gelen 4.8’lik deprem, uzmanları yine ikiye böldü. Prof. Dr. Naci Görür başkanlığındaki heyet tehlikenin artarak sürdüğünü savunurken, Prof. Dr. Şener Üşümezsoy ‘Tehlike uzaklaşıyor’ dedi. Üşümezsoy şunları söyledi: “Bu deprem, 17 Ağustos’ta stresle yüklenen Bozburun - İmralı fay hattında meydana geldi. Depremin Adalar’a doğru ilerlediği tezini çürütüyor. Tekirdağ’a kadar 180 kilometrelik fayda 7.8’lik deprem olacağı büyük bir yalan. Olası deprem Gemlik ve Mudanya arasında olacak. Bursa 8, İstanbul 6 şiddetinde hissedecek. Deprem İstanbul’dan uzaklaşıyor. 30 yıl içinde deprem yok.”( Akşam 14.03.08)”

Deprem bile acıdı İstanbul’un yıkık dökük haline, bu harabenin altında kalmamak için kaçıveriyor kuyruğunu sıkıştırıp.

“PKK propagandası yaptıkları, molotof attıkları ve izinsiz gösteri yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alınan 12 kişiden Fatma Damla Kayayerli, 1999’da MHP’den milletvekili seçilen Müjdat Kayayerli’nin kızı çıktı. Eski vekil baba "Ailece PKK karşıtıyız ama bizlerin ilgisizliğinden bir hatası olmuş olabilir" dedi.”(Hürriyet 14.03.08)”

Kandil dağı kadar PKK lı, Hira dağı kadar Müslüman sloganı atarsa PKK şaşırmayalım.

“İran'da bugün Meclis seçimleri için halk sandık başında. Ancak kriz büyük. Reform yanlıları seçime sokulmadı. İstihbarat da yönetimi eleştirenleri 'hainlikle' yargılıyor..(Sabah 14.03.08)”

Tek tip düşünceye özgürlük diyenlerin görüşüne, onlara destek verenlerin geleceğine sunulur.

“Son dönemde bazı bürokratlar yerel seçim öncesinde belediye başkanlığı adaylığı için akla gelmedik yağcılık örnekleri sergiliyor.

Son örnek Burdur'dan. Burdur İl Milli Eğitim Müdürü bugüne kadar hiç bir dönemde rastlanmadık bir olaya imza attı. Müdür RecepYiğit, "hükümete yakın zannettiği" Yeni Şafak ve Star gazetelerinin okullarda öğrencilere aldırılması için talimat gönderdi. Burdur İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nde çalışan bazı yetkililer şu yorumu yaptılar: "Müdürün amacı bu uygulama ile birilerinin gözüne girmek. Aklı sıra bu gazeteleri aldırttığını hükümete ve iktidar partisine duyurarak dikkat çekmek istiyor." .”(Hürriyet 14.03.08)”

Saray soytarıları bugünkü durumu görseler kendilerinden utanırlar, soytarılığın kitabı yazılıyor bir yerlerde. Vay Türkiye’m vay.

“New York’ta yaşanan fuhuş skandalından sonra İran da önceki gün bir seks skandalıyla sarsıldı. Dört yıl önce “Tahran’ı İslam devrimindeki temiz ve ahlaklı günlerine döndürmek” parolasıyla göreve gelen Tahran Emniyet Müdürü Rıza Zarey, bir genelevde 6 kadınla birden basıldı. İran resmi haber ajansları tarafından gizlenen skandal, bazı reformist internet siteleri tarafından dünyaya duyuruldu. Bu sitelerden biri olan ve Tahran Belediyesi’ne yakınlığıyla bilinen Fardi Haber Ajansı’nın iddiasına göre olay geçen cuma günü yaşandı. Tahran savcılığı tarafından bizzat verilen emirle, İran ahlak polisi başkentte genelev olarak çalıştırılan bir eve baskın düzenledi.

Kadına idam, erkeğe kırbaç

Polis, evdeki odaları tek tek ararken, inanılmaz bir görüntüyle karşılaştı. Zarey, aynı yatakta 6 kadınla birlikteyken yakalandı. Fardi Haber Ajansı’na göre Zarey, önce gözaltına alındı. Daha sonra görevinden uzaklaştırıldı. Polis şefinin ne ceza aldığı açıklanmadı.”(Hürriyet 14.03.08)”

Tabiat adamı çağırmış, bu çağrıya uymak istemiş garibim.

 
Toplam blog
: 283
: 1304
Kayıt tarihi
: 04.12.06
 
 

Nükleer fizik doktoru, şiir yazmaya çalışıyor, kalite yönetim sistemleri danışmanı, öykü deneme yaza..