Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Kasım '08

 
Kategori
Siyaset
 

Başkanlık seçimi

Başkanlık seçimi
 

Amerikan vatandaşı olmadığım halde başkanlık seçimlerinde oy kulanmam gerektiğini düşünüyorum. Aylardır haber kanallarının hemen hepsinde bu konu ile en az bir program yapıldı. Seçilen Amerika Birleşik Devletleri Başkanı değilde Türkiye Cumhuriyeti Başkanı gibi değerlendirilip Türkiye açısından etkisi konuşuldu.

Aslında biraz daha işi abartırsak dünyanın başkanı seçildiği için bir bakıma konuyu enine boyuna ayrıntıları ile tartışanlar haklıydılar.

Kabul edelim etmeyelim hukuken A.B.D Başkanı olmasına rağmen bu kişiler fiilen dünyanın başkanı gibiicraat sergiliyorlar.Türkiye Cumhuriye'nin yüzde yüz iç işleri ile ilgili olduğunu düşündüğümüz bir konu bir

şekilde A.B.D ile ilişkilendiriliyor.Biz T.C Vatandaşları bizi kendi seçtiklerimiz yönetiyor diye düşünürken komplo teorisyenlerinin ortaya attığı bir takım iddialarla A.B.D tarafından yönetildiğimiz ispatlanmaya çalışılıyor.

Herkesin bildiği şeyleri yazarak burada lafı uzatmadan sonuca geleyim.Amerikalı değilim A.B.D vatandaşıda olmadığım halde Amerika Birleşik Devletleri'nin başkanlık seçimlerinde benimde oy kullanma hakkım olduğunu iddia ediyorum.İlgili ve yetkililere duyurulur.
 
Toplam blog
: 23
: 685
Kayıt tarihi
: 27.10.06
 
 

Evli, üç çocukluyum. Hukuk mezunuyum. Kitap okumak müzik dinlemek ve yapabildiğim kadar el sanatları..