Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

01 Ekim '14

     
    Kategori
    İstanbul
     

    Bayram geliyor, sen neredesin?

     Bayram tatiline az kaldı. Benim gibi tatile gitmeyip evde kalacaklar için bu hafta biraz alternatif mekan ve program bilgisi vereceğim. İşte ilk önerim:

    Madem evdeyiz, tatilde olduğunu anlamanın en güzel yolu dışarıda kahvaltı etmek. Rumeli Hisarı, Fenerbahçe, Bebek gibi klasik yerleri bırakıp Cihangir'e uzanmaya ne dersin? Bahçesi ile giden herkesi etkileyen White Mill, özellikle 19 derecelik ve kısmen bulutlu öngörülen hava durumuna göre nispeten daha ılımlı geçecek Pazar günü, kahvaltı için bir alternatif olabilir, kenara yaz.

    Bahçesi şu an kısmen kapatılmış ve ısıtıcılar ile takviye edilmiş durumda. Bahçede oturmam dersen elbette kapalı alanı da bir o kadar sıcak bir ortam sunacaktır.
    Tek kişilik kahvaltı tabağı 24 TL. Aynı tabağı 2 kişilik alır paylaşmak istersen 36 TL. Nutella'dan kaymağa sunan dolu bir tabak, yalnız yumurta seversen ek sipariş edeceksin. Örneğin sahanda yumurta 12 TL.

    Bayramın ilk günü saat 13:00te açacaklarmış, yanılıp Cumartesi sabahı kahvaltıya gitmeye kakmayın yani. Ancak akşam yemeğine gidersen de bir frozen denemeyi unutmayın, gecenin tadına varırsınız. http://www.whitemillcafe.com/tr/
    Gideceklere şimdiden eğlenceler. Alternatif mekanlar ve programlar ise gezZeynogez'de devam edecek...
     

     
    Toplam blog
    : 1
    : 57
    Kayıt tarihi
    : 24.10.07
     
     

    2007 yılında bu bloga üye olmuşum, yazdığım profil yazısı bana bile komik geldi. O zamanlar bir k..