Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

14 Ekim '13

 
Kategori
Gelenekler
 

Bayramda genç büyüklerimizle...

Bayramda genç büyüklerimizle...
 

Dünya Yaşlılık Derneği yönetimi olarak; Ömür Huzurevi ve Yaşlı Bakım Merkezini ziyaret ettik...Kurucu Müdürleri Özgür Kaya ve Ayça Güner ve oradaki Genç Büyüklerimizle; Kurban Bayramını muhteşem bir etkinlikle kutladık...

Mutlu etmek, mutlu olmak için bir küçük tebessüm, bir güler yüzün yerini hiç bir şey dolduramıyor. Sohbetler, paylaşımlar ve "genç büyüklerimizin" bizlere olan ilgisi, sevgisi, bizlerin onlara olan sevgi ve saygımızla birleşince muhteşem bir atmosfer içinde geçen zamanın farkına varamadık.

Dünya Yaşlılar Derneği Başkanı Umut Çınar; Yaşlı Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi'nin 5 yıldır devam eden projenin bittiğini ve 2014 Ocak ayında açılacağını söyledi.
"Hidroterapi havuzundan sinema salonuna, restoranlardan ekolojik alana kadar bir çok hizmeti içinde bulunduran Yaşlı Yaşam ve Rehabilitasyon Merkezi, aynı zamanda tam donanımlı fizik tedavi ve evde bakım olanaklarını da muhtaç yaşlılara sunacak. Yaşlılar için gerekli olan tüm ihtiyaçlarını bünyesinde bulunduran merkez bu özelliği ile dünya da ilk ve tek olacak" dedi.

Hayır kapılarının sonuna kadar açık, kaza ve belaların bertaraf olduğu, Kurban Bayramının tüm sorunları götürmesi dileğiyle, tüm genç büyüklerimizin bayramını kutlar, mutlu günler dileriz. 

 
Toplam blog
: 439
: 512
Kayıt tarihi
: 04.02.09
 
 

Lisansını Anadolu Üniversitesi/ İşletme Bölümü ve Anadolu Üniversitesi/ Sosyoloji Bölümlerinde “O..