Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Ocak '09

 
Kategori
Basketbol
 

Beko'nun çocuklara bakışı

Beko'nun çocuklara bakışı
 

BEKO, MVP sportif organizasyonları ve TBF işbirliği ile 11- 12 yaş arası basketbol liginin sponsoru olarak gerçek anlamda övündüğü marka değerine yakışan tam kelimeyle mükemmel bir sosyal sorumluluk hamlesi yapmıştır. Gençleri sokaktan, bilgisayar masasından, olumsuz anlamda etki yapabilecek sosyal çevrelerden arındırıp spora kanalize ederken aynı zamanda Türk sporunun da gelişimine çok önemli katkı verilmektedir.

Böylesine anlamlı projelere destek verilmesi açısından emeği geçen, düşünen, organize eden, emek ve para harcayan, basketbola gönül veren herkese çok teşekkürler. Bu Organizasyon Türkiye'de iyi şeylerin de olduğunun bir göstergesidir. Yeni seçilen Turgay Demirel Federasyonunun bu tip genç adayı basketbolcuların Avrupa düzeyindeki organizasyonlarla işbirliği açılımları getirmesini dilerim. Neden bir Hırvatistan, Sırbistan, Litvanya, İspanya ve küçümsediğimiz Yunanistan gibi ekol yaratacak bir düzeye gelmeyelim. 7 Milyonluk ülkeler bunu başarabiliyor da 70 milyonluk üklemiz mi başaramayacak ! Türkiye'nin Dünya arenasında öne çıkan sporu nedir ? Sorusuna yanıt verebiliyormuyuz. Güreş, Atletizm, Futbol, Boks, Voleybol, Yüzme, Kürek... Gördüğünüz gibi yanıtımız yok. Basketbol gelecekte bu sorunun yanıtı olabilir.

Beko ve Adidas'a çocukların spora yönlendirilmesindeki ve ülke basketbolunun filizlenmesine çok büyük katkı sağlayacak olan bu desleklerine bir sporcu velisi olarak ben de ayrıca teşekkür ederim.
 
Toplam blog
: 7
: 1172
Kayıt tarihi
: 30.12.08
 
 

21.10.1964 İstanbul'da doğdu. 1986 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesinden mezun oldu. 198..