Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

06 Temmuz '11

 
Kategori
Siyaset
 

Benden söylemesi

Benden söylemesi
 

Erdoğan yeni kabinesini Cumhurbaşkanına sunarak Bakanlarını açıkladı, yeni Hükümetini kurdu ve kendi ifadesiyle ustalık dönemiyle birlikte ülke'nin tek partili sisteme doğru adım adım gitmeye kapı aralandığı öngörüsünde bulunmak yerinde olsa gerek.. 

Yo Erdoğan tek başına değil Kemal Bey ile birlikte götürecek ülkeyi tek partili sisteme doğru..Siz istediğiniz kadar Özgürlük için Demokrasi için yemin etmemekte direnin, gidişat öyle. Gidişat erken genel seçimlere, gidişat yeni seçimle birlikte AKP'yi yüzde altmışlara, daha sonraki seçimlerle yetmişlere-doksanlara doğru.. 

Proje AB ve ABD'nin mi bilinmez ama sistem o yöne doğru kayıyor görünmekte dır..Hele Erdoğan Terör meselesini çözebilirse Tarih yazar ve o zaman tek partili sistem tescillenmiş olur. 

AB zaten dillendirmemiş mıydı bir kaç ay önce "Türkiye'nin yeri Orta Doğu dur" diye?..Öyle ya Türkiye'nin AB'ye üye olması hayal zaten. Tıpkı Çin Halk Cumhuriyetinde olduğu gibi hem Mao Zedung ilkeleri hem de piyasa ekonomisi modeliyle yönetmek gibi. 

Utopik gibi gelebilir ama Kemal Bey ile birlikte CHP sıfırlanır, İslami Cumhuriyete kapı aralanır, İslami Cumhuriyet ve piyasa ekonomisi modeli ile yola devam edilir valla. 

Benden söylemesi.. 

 
Toplam blog
: 2327
: 450
Kayıt tarihi
: 03.07.07
 
 

25.05.1960 doğumlu. Üniversite terk. Müzik, seyahat ve tiyatro sever. Antalya Devlet Tiyatrosu'nd..