Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

29 Kasım '07

 
Kategori
Spor
 

Bereketli Perşembe!

Bereketli Perşembe!
 

İddaacılar için sürprizlerle dolu zorlu Çarşamba'nın ardından belliydi bereketli bir Perşembe'nin geleceği. Bunun için hem UEFA'ya hem de Spor Toto'ya şükretmeliyiz. UEFA yıllardır Fuar Şehirleri Kupası'nı markalaştırma çabası içinde, ancak katılan takımların güçleri arasındaki dengesizlikler, bu yüzden büyük takımların sağlayamadığı motivasyonlar, vb. etkenler bu kupayı hala Şampiyonlar Ligi'nin gölgesinde bırakıyor. Umarız her seferinde değişen statüler stabil bir hal alır ve yapılan son aşı amacına ulaşır.

Hal böyle olunca aşağı yukarı sonucu belli maçlar çıkıyor ortaya. Spor Totocular da güzel oranlarla bu maçları donatınca iş sadece kuponu doldurmaya ve parayı cebe atmaya bakıyor.

Peşinen söylüyorum perşembe iddaacılarının kaçırmaması gereken ilk maç Hamburg - Rennes maçında Hamburg galibiyetine oynamaktır. Oranı gayet iyi: 1.40

Galatasaray çok zorlu bir deplasmana gidiyor bakıldığında. Ancak Sarı-Kırmızılılara verilen 1.95 çok cazip.

Sezon başında kupayı almasına neredeyse kesin gözüyle bakılan, ancak son haftalarda ligde aldığı istikrarsız sonuçlarla, "Acaba?" dedirttiren Bayern'de zorlu Braga deplasmanında gülen taraf olacaktır. 1.45 oranı da iştah kabartıcı.

Perşembe gecesini heyecansız geçirmek istemeyen futbolseverler de kuponlarına Zürich ve Helsingborg maçlarını eklemeliler. Keza 1.55 ve 1.65 oranları bu heyecanı yaşamaya değer.

Bu son dakika yazının sonucunda iddaacıların 5 maçta kazanacağı oran 10, 12. Bir paket Marlboro fiyatına 50 lirayı cebe indirmemek işten bile değil. Allah bereket versin.

Bol şanslar!
 
Toplam blog
: 4
: 933
Kayıt tarihi
: 06.07.06
 
 

İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği bölümünü bitirdim. Şimdilerde bilişim ve internet ..