Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

17 Eylül '12

 
Kategori
Futbol
 

Beşiktaş ikinci yarıdaki oyunuyla sonuca gitti

Beşiktaş ikinci yarıdaki oyunuyla sonuca gitti
 

Fotoğraf Milliyet Gazetesi internet sitesinden alınmıştır.


Beşiktaş, İnönü’de karşılaştığı S.B. Elazığspor’u ikinci yarıda bulduğu gollerle 3-0 yendi.

İlk yarı sahada kötü bir Beşiktaş vardı. Siyah- beyazlı futbolcular anlaşılmaz telaşın da etkisiyle acemice hareketler yaptılar. Beşiktaşlı futbolcular geriden top çıkarmakta ve orta alanda topa sahip olmakta zorlandılar.

Bunda S.B. Elazığspor’un da etkisi vardı. Çünkü S.B. Elazığspor, Beşiktaş’ın mücadeleci futboluyla ve Fernandes’in liderliğiyle sonuca gittiğini görmüştü. Bu nedenle de S.B. Elazığspor, Beşiktaş’a önde pres yapmaya çalıştı. Fernandes’i de yakın markaja aldı.

Bütün bunlara Batuhan’ın hareketsizliği da eklenince Beşiktaş ilk yarıyı etkisiz bir futbolla ve 0-0’lık skorla kapattı.

Samet Aybaba ikinci yarıya Batuhan’ın yerine Almeida’yı alarak başladı. Bu değişiklik çok olumlu sonuç verdi. Çünkü Almeida yaptığı çapraz koşularla ve hareketliliğiyle Beşiktaş’a ivme kazandırdı.

Nitekim siyah- beyazlılar ikinci yarının başında Necip’le 1-0 öne geçtiler. Gerek bu gol, gerekse de Sivok’la gelen ikinci gol Fernandes’in kullandığı duran toptan geldi. Böylece Fernandes klasını bir kez daha göstermiş oldu.

Beşiktaş ikinci yarıda gerçekten çok etkili oldu. Esasen S.B. Elazığspor aslında özellikle defansta ilk yarıda da aksıyordu ama Beşiktaş bu durumdan faydalanamadı. Fakat ikinci yarıdaki Beşiktaş güzel mücadelesiyle rakibini oyundan düşürmeyi başardı.

Hilbert’le gelen üçüncü gol ikinci yarıdaki güzel mücadelenin son meyvesi oldu.

Değinmek istediğim son konu kapalı tribündeki büyük boşluktu. Beşiktaş zor günler geçiriyor. Bu seneyi FEDA yılı ilan ettiler. Kara Kartal taraftarına en çok ihtiyacı olan dönemini yaşıyor. Beşiktaş yönetimi böylesine bir zamanda kapalı tribün bilet fiyatını 170 TL. yaparak büyük bir yanlış yaptı. S.B. Elazığspor maçının bilet fiyatı 170 TL. olmaz. Bu haksızlıktır. Böyle olursa tribünler de boş kalır. Beşiktaş yönetimi bir an önce bu hatasından vazgeçmeli ve bilet fiyatlarını makul bir seviyeye indirmelidir.

Beşiktaş mücadelesi ile takdir topluyor. Beşiktaşlı futbolcuları bu onurlu mücadelelerinde takdir etmek gerekiyor.

 
Toplam blog
: 1042
: 299
Kayıt tarihi
: 02.03.08
 
 

Yazmak benim için bir tutku, bir yaşam kaynağı. Sadece basit bir hobi olarak açıklanamaz yani. Be..