Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

18 Nisan '16

 
Kategori
Alışveriş - Moda
 

Beyaz leke götürmez ama beyazı lekelemekten de korkarız; bu yüzden beyaz hep temiz görünür

Beyaz leke götürmez ama beyazı lekelemekten de korkarız; bu yüzden beyaz hep temiz görünür
 

Konu her daim tertemiz görünmekse beyaz renk idealdir; çünkü beyazı kandıramazsınız. İnsanlara sizi aldatma şansı vermemelisiniz, diğer renkler özellikle de siyah hani lekeyi göstermiyor ya bu konuda uyanıklar tarafından araç olarak kullanılır.

Sizler böyle yapmayın; elbise de tam tersine lekeyi gösteren renkleri seçin ki temiz olma sorumluluğunuz devam etsin. Elini sür eteğine “Nasılsa siyah, görünmez” de, lekeyi eteğinizde değilse bile gözlerinizde görürüz.

Yeni icat… Elbiseler kolay kirlenmeyen daha doğrusu kiri, lekeyi göstermeyen renklerden seçiliyor. Ama bilmiyorlar ki bizler siyah giyenlere şüpheyle bakıyoruz. Onların kirli olduğunu düşünüyoruz. Ama beyaz giymişlerse izahat vermeleri gerekmiyor; çünkü her şey ortada.

Kolaylık güzel bir şey değil ki, hayatı çirkinleştiriyor… Temiz olmayan, daha doğrusu tembel olanlar böyle kiri pası saklayan renklerle insanları kandırmaya çalışıyorlar. Oysa bilmiyorlar ki kir leke koyu renkli elbiselerde görünmüyor ama boş vere vere elbisenin rengini değiştiriyor. Bu elbiseler giymeden eskiyor.

Üzerinize toz sıçrasa görünmeli… Elbise budur. Böyle olunca mecburen yıkıyorsunuz, değiştiriyorsunuz, ütülüyorsunuz. Değilse gerek yok, nasılsa görünmüyor. Koyu renklerde de (özellikle siyah) yıkadığınızda temizliği görünmez. Siyah kirliyken de aynı çünkü. Kirli elbise giymek istemiyorsanız kiri lekeyi gösteren elbise giyin.

 
Toplam blog
: 6332
: 653
Kayıt tarihi
: 21.09.08
 
 

Sadece sayfalarda kalan yazılar şaheser olsalar bile önemsiz ve anlamsızdır. İnsanlara ulaşan ve ..