Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

16 Ocak '12

 
Kategori
Gündelik Yaşam
 

Beyoğlunda Aşk ya da mı?

Beyoğlunda Aşk ya da mı?
 

Kafan çok mu karışık be adam?


Beyoğlu neden çok sevilir?

Kalabalıktır ve gençtir. Çünkü sıkışık mekanlar güzeldir.

Tavlanmayı ya da tavlamayı severiz. Mekan ne kadar kalabalık ve alkol oranı yüksekse, özgür düşüncelerimiz ve dışa vurumsal yanlarımı daha fazla açığa çıkar.

Çünkü biz karşı çins için yaşarız. Bütün hareketlerimizi bu düşünce belirler. Kurgularımızı oluştururuz ve mekanlar git gide sıkışık bir hal alır. İstanbul ve Türkiye’nin sevişme içgüdüsünün en yoğun yaşandığı cadde İstiklal Caddesidir.

Her cumartesi akşamı kalabalığızdır, o sokakta. Sevgilimizle, eşimizle ya da bir sonra ki hayatta işe yaramaz arkadaşlarımızla. Ertesi gün ya da saat 12 den sonra sevişerek girmek isteriz yeni bir güne. İstanbul kandırmayı sevenlerin şehridir.

Kandırmayı başardığımızda, hep bizim kısa süreli isteklerimiz yerine gelir. Mutlu oluruz. Oyun oynamayı severiz.

Bir kadın, elinde bir kadeh ile özel olmayı beceremez bu şehirde. Dünyanın en ünlü oyuncalarını tabutlarından kaldıracak ve alkışlattıracak derecede yazar ve oynar. İlk değildir ama hep özeldir o erkek. Ama kandıramaz kadın….

Kendi dramını yazar kadın ve erkek bu şehirde… Sevemezsin. Hep bir başkasının oyuncağını çalarsın. Baş başa oynar kadın ve erkek. Her türlü sorumluluktan uzaktır tüm oyunlarımız.

Ve merak etmeyin bu yazının devamı sonra…

Zihni Fakir

 
Toplam blog
: 46
: 555
Kayıt tarihi
: 24.06.10
 
 

1981  doğumluyum. Galatasaray Üniversitesi sosyoloji bölümü mezunuyum. Şuan özel bir kurumda danı..