Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

15 Kasım '11

 
Kategori
Hamilelik Öncesi
 

Beyonce'nin hamileliği sahte mi?

Beyonce'nin hamileliği sahte mi?
 

Magazin haberlerini takip edenler belki duymuşlardır. Amerikalı ünlü müzik grubu Destiny’s Child’ın eski solisti ve şu anda çalışmalarına solo olarak devam eden Beyonce Knowles hamile! Beyonce, yine ünlü bir müzisyen ve yapımcı olan, kocası Jay Z’den bebek bekliyor.

Beyonce hamileliğini, ünlü müzik kanalı MTV’nin 28 Ağustos 2011'de düzenlenen Müzik Videoları Ödül Töreni’nin kırmızı halı yürüyüşünde açıkladı. Kırmızı halıda turuncu kıyafeti ile göz dolduran Knowles, hafifçe yuvaklaklaşmaya başlayan karnını kavrayan elleri ile sizce de çok güzel değil mi? Ödül töreninde yeni albümü 4'den “Love on Top” isimli şarkısını söylerken, dinleyicilere “Hepinizin ayağa kalkmasını istiyorum. İçimde büyüyen sevgiyi hissetmenizi istiyorum” dedi.

Fotoğraf: people.com

Beyonce’nin hamilelik haberi sosyal ağlarda geniş yankı buldu. Twitter’de bu konu ile ilgili saniye başına 8,868 tweet yapılarak, bir rekor kırıldı. Beyonce’nin MTV töreninde yeni albümünden şarkı seslendirmesi ve hamilelik haberini vermesi, MTV’nin 12,4 milyon izleyici ile, kendi çapında “en çok izlenme rekoru”na ulaşmasını sağladı. Olaydan 1 gün sonra, “Beyonce’nin hamileliği” Google’da en çok aranan haber oldu.

Göbeği Görelim!

2011 Eylül ayının başında Beyonce, kocası Jay Z ile Avrupa’ya tatile gitti. Tatilde bikini ile çekilen fotoğraflarda yeni büyümeye başlayan karnı gözüküyor.

Fotoğraf: huffingtonpost.com

Sahte Hamilelik mi?

Biz Beyonce-severler, uzun zamandır beklediğimiz hamilelik haberinin nihayet gelmesinden dolayı memnun-mesut yaşarken, 9 Ekim’de hepimizi şok eden bir olay oldu. “Sunday Night” isimli televizyon programına katılan Beyonce, program esnasında koltuğa otururken göbeği oldukça garip bir şekilde katlandı. Alttaki fotoğraflardan da göreceğiniz üzere, hamile bir kadının karnının bu şekilde hareket etmesi olanaksız olduğu düşünüldüğünden, cadı kazanı kaynamaya başladı. Beyonce’nin hamileliğinin sahte olduğu, bebeği Beyonce dışında bir kadının taşıdığı ve Beyonce’nın karnına yastık koyarak hamile numarası yaptığı, Beyonce’nin hamileliğinin daha yeni olduğu ve doğum tarihini şaşırtmak için karnını daha büyükmüş gibi gösterdiği söylentiler arasında.

Fotoğraf: blackbookmag.com

Daha sonra Beyonce’nin basın danışmanı ABC News’e açıklama yaparak, Beyonce’nin hamileliğinin sahte olduğu şeklinde dedikoduların  “aptalca, akıl almaz ve yanlış” olduğunu söyledi.

Hamile mi? Siz Karar Verin

Beyonce kariyeri boyunca özel hayatı konusunda hep kapalı oldu. Eşi Jay Z ile basından gizli olarak evlendiler. Beyonce çoğunlukla özel hayatı ile değil, kariyeri ile gündeme geldi. Beyonce’nin şimdiye kadar izlediği düzgün özel hayat çizgisi nedeniyle, bebek gibi bir konuda da yalan söylemiş olabileceğine ihtimal vermiyorum. Beyonce’nin hamile olmadığı haberi doğru çıkarsa çok şaşırırım. Bunun yanında, Beyonce ve eşi özel hayatlarını gizli yaşamayı sevdiklerinden, bebeğin gerçek doğum tarihi konusunda basını yanıltmayı seçmiş olabilirler. Ancak bunun da gerçekliği bebeğin doğum tarihi olarak verilen Şubat ayında ortaya çıkar herhalde. Ya siz ne düşünüyorsunuz? Sizce Beyonce gerçekten hamile mi?

http://www.bebekveben.com

 
Toplam blog
: 143
: 7266
Kayıt tarihi
: 19.09.11
 
 

Merhabalar! Adım Tanla. Dijital tasarımcıyım. Eşim Kuzey ve küçük oğlum Can'la beraber dünyayı ke..