Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 
 

Araştırmacı Yazar ve İlişki Danışmanı Murat Şahan

http://blog.milliyet.com.tr/bilinmeyeninbilgisi

10 Ekim '12

 
Kategori
Astroloji
 

Bilinmeyenin Bilgisi ile Uzaylıları tanıyalım

Bilinmeyenin Bilgisi ile Uzaylıları tanıyalım

Günümüzde çokça konuşulan konulardan birisi “UZAYLI”lardır. Gördüğünü söyleyenlerden tutunda tanıştığını iddia edenler bile olmuştur. Şu soru günlerdir aklımda yankı uyandırdı. Onlar mı uzaylı yoksa biz mi? Yıllar önce bir gazetede okumuştum. Uşak’ın Banaz ilçesinde yaşanan uzaylı paniğini. Ama olayın içeriğini okudukça gülme krizine girebilirsiniz. Hazır olun! 2001 yılında uşak'ın eşme ilçesinde, narlı köyü'nden 3 kişinin ''uzaylı gördüm'' iddiası, uşak ve ilçelerinde heyecan yaratmıştı. dün gece saatlerinde yine narlı köyü sakinleri bir uzaylı paniği daha yaşadılar. köy çeşmesinden su içtiğini iddia ettikleri uzaylıyı önce taşlayıp sonrada yakalayan köylüler jandarmaya haber verdiler. gelen jandarma ekipleri köylülerin yakaladığı şeyin uzaylı değil, sadece yolunu kaybetmiş bir emo olduğunu tespit etti. emo r.ş (19), hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. (2006)

*** Gerçekten uzaylı var mı? ***

Yoktur diyemeyiz. Çünkü gördüğünü iddia edenler bir yana durakoysun; islami açıdan inceleyelim. Yüce Allah Kur’an da Hz. Muhammed’e “Biz seni alemlere rahmet olarak gönderdim.” demiştir. Ve diğer bir ayette “Yerde ve gökte hiçbir debelenen varlık yoktur ki, rızkı Allah’ın üzerinde olmasın. O, onun karar kıldığı noktayı da bilir, emanet edildiği yeri de. Herşey, apaçık bir Kitap’tadır.” Yani Allah yerde ve gökte canlıların olduğunu apaçık söylemektedir. İşte bu yüzdendir ki yoktur diyemeyiz. Fakat bizim uzaylı diye nitelendirdiklerimiz gibi parlak giysili tek gözlü bir varlık olduklarını zannetmiyorum. Bu tarzda varlıklar genelde bilim-kurgu filmlerinde mevcuttur. Fakat bu filmlerde birtakım amaç taşıyor. İnsanları uzaylı varlığına inandırıp, sonra sahte bir ihtilal düzenlemek! Çünkü insanların çoğu bu varlıkların filmlerdeki gibi olduklarına inanıyorlar. Dikkat ederseniz çekilen uzaylı resimlerinin çoğu da filmlerdeki gibi.

*** Son zamanlarda neden uzaylı haberleri bu kadar çok? ***

Çok olmasının arkasındaki sır perdesini aralayalım biraz. 24 Eylül de yazdığım ““20 Eylül Gecesi Gökyüzünden gelen SESLER” yazımda şöyle bir paragraf mevcut. Tabiki bu paragrafı anlayabilmek için “Kimdir bu İllüminati” yazımı okumanızı tavsiye ederim. Paragraf şöyledir: “ İllüminati kartlarında ise sahte uzaylı saldırısında bahsediliyor. Ve elime geçen gizli notlarda ise bu senaryonun önce insanlara medya yoluyla enjekte edilip sonrasında ise insanlara uzaylı saldırısı yapıp sahte bir süpermenin piyasa çıkmasından bahsediliyor.” Kısacası zemin hazırlamak. New world order yani yeni dünya düzenine zemin hazırlamak. Bunun içinde TV ve sosyal paylaşım sitelerini tercih ediyorlar. Sık sık gündeme getiriyorlar. En doğrusunu yaşayarak göreceğiz…

 
Toplam blog
: 10
: 1519
Kayıt tarihi
: 29.07.12
 
 

Milli İrade gazetesinde : Yazar                        *Eskişehir Yerel Basını"  Genç Gelişim..