Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

05 Ekim '12

 
Kategori
Astroloji
 

08 - 14 Ekim : Hafta başı İkizler, hafta sonu ise Akrepler dikkat !

08 - 14 Ekim : Hafta başı İkizler, hafta sonu ise Akrepler dikkat !
 

Astroloji


Pluto ve Mars 30 Eylül'den beri iyi bir konuma geçti. Ayrıca Neptün de iyi bir konumda. Biliyorsunuz en son yazımızda 30 Eylül günü Neptün Balık burcunda kötü konumda oluşu yüzünden Balık burçlarının ve büyük kurum ve kuruluşların aldatılması ya da aldatıcı olabileceğini yazmıştık. Haklı olup olmadığımızı zaman gösterecek. Bugün de özellikle Balık burçlarının almış oldukları kararlar, vermiş oldukları sözler aldatıcı olabilir. Balık burcu hayırseverleri ve hayırsever kuruluşları da temsil eder ne tesadüftür ki bu günde Hayvan HAkları için yürüyüş yapıldı çünkü yeni yasa Hayvan Haklarını kötü yönde etkileyebilir yani aldatıcı bir yasa. Ama Neptünün konumu düzeldikten sonra yasada bir takım olumlu değişiklikler yapılacağı gündeme geldi. 

Ayrıca Plüto ve Mars en son 30 Eylül'de kötü konumdaydı Mars Akrep burcunda kötü konumda olduğundan Ülkemiz de bir Akrep burcu ülkesi olduğundan en son yazdığımız yazımızda Akrep burcunu ilgilendiren herşey saldırı ve tehdit aldında demiştik, Uranüs de Koç burcunda kötü konumda olduğundan polis ve güvelik birimleri huzursuz olabilir demiştik. Hakikaten de 3 günlük sapma ile Suriye'den Urfa'nın Akçakale ilçesine düşen top mermileri ve 5 kişinin ölmesi Türkiye'nin gündemine oturdu. Bu arada yapılan zamlar da Plüto'nun bir süredir kötü konumda oluşundan kaynaklanmaktaydı çünkü ölüm ve yer altı dünyasını simgeleyen Plüto vergi, borçlar ve bankacılık konularını da simgelemektedir.

Geçelim 08 - 14 Ekim haftasına; bu hafta geçirdiğimiz haftalara nazaran sıkıntının biraz hafiflediği bir hafta olacak.

Satürn artık Akrep burcunda ve Cumartesi, Pazar yani 13 ve 14 Ekim'de kötü konumda olacak. Yani otoriter, başkan konumundaki kişiler Akrep burcunu temsil eden herşeyi kötü yönde etkileyebilir. Özellikle gizli saklı işlerle uğraşanlar başkan konumundaki kişilerden ya da patron konumundaki emredici kişilerden olumsuz etkilenebilirler. Kişisel olarak Oğlaklar Akrepleri kötü yönde etkileyebilirler. Akreplerin başı patronları ile derde girebilir. Mümkünse, Akrepler patronlarından gizli işler yapmasın. Oğlak burçları ve Başkan konumundaki kişiler ise çevrelerine ve özellikle Akrep burçlarına katı, soğuk, karamsar, kuşkucu davranabilirler.

Jüpiter İkizler burcunda Pazartesi ve Salı günü kötü konumda olduğundan İkizler burcunu sembolize eden her şeyi kötü yönde etkileyebilir. İletişimle uğraşan kişiler (gazeteciler, enteller, vs) bazı fanatik ve idealist kişilerden kötü etkilenebilirler. Örneğin fanatik yada idealist din adamları, öğrenciler, üniversite çalışanları, gazete yada televizyonlara haber olabilirler, iletişimi yada iletişimle uğraşanları kötü yönde etkileyebilirler. Hukuk ve yasalarla ilgili sorumsuzluklar da gündeme gelebilir. Yabancı ülkelerden gelen savurganlık ve sorumsuzluklar yüzünden ticaretle uğraşanlar kötü yönde etkilenebilir. Örneğin dövizle ilgili iniş ve çıkışlar olabilir. Yabancı ülkelerin yapacağı kibir, fanatiklik veya ukalalık yüzünden yakın çevremiz yani komşularımızla aramız açılabilir. Kişisel olarak Yay burçları İkizler burcunu kötü yönde etkileyebilir. İkizler burcunun başı hukuk ve yasalarla derde girebilir. İkizler burcu hukuki konularını başkalarına bırakmasınlar bizzat kendileri ilgilensinler. Uzak ülkelere gidecek ya da yüksek öğrenim yapacak İkizler buçları varsa sorumsuzluklara karşı yine dikkatli olsunlar. Yay burçlarının Pazartesi ve Salı, çevrelerine ve özellikle İkizler burcuna karşı aşırı sorumsuz oluşları İkizler burcunu delirtebilir. Yay burçları bu günlerde çok savurgan da olabilirler.

Uranüs ise Pazar günü Koç burcunda kötü konumda olduğundan polis ve güvenlik birimleri diğer günlere oranla biraz daha huzursuz olabilirler. Bu günde insanlık ve demokrasi adına uğraşanlar polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Ayrıca bir takım egzantrik teknolojik gelişmeler yada aletler de polis ve güvenlik birimlerini huzursuz edebilir. Kişisel anlamda Koç burçları Kova burçlarına karşı dikkatli olsunlar. Koçların Pazar günü huzuru kaçabilir. Bugünde bazı bilimsel buluşlar ya da teknik
konularda güvenlik açısından huzur kaçırıcı olabilir.

Bütün bu olumsuzluklara rağmen Ay Çarşamba günü Aslan burcunda ve Cuma günü de Başak burcunda en iyi konumunda olacak. Yani Çarşamba günü etraflarında tanınmış, göz önündeki, forslu insanlar Ay'ın iyi etkilerini üzerlerine çekmekteler. Bu kişiler üretken, vatansever kişilerin yardımını alabilirler. Bu günde göz önündeki tanınmış insanlar her zamankinden daha sağ duyulu ve üretken olabilirler. Kişisel açıdan Aslan burçları Yengeç burçlarından olumlu etkiler almakta. Aslanlar Çarşamba günü her zamankinden daha üretken olabilirler. Cuma günü ise Ay Başak burcunda en iyi konmunda olduğunda bu sefer Ay'ın olumlu etkisi çalışan işçi ve memur kesimini olumlu yönde etkileyecek. İşçi ve çalışanlar Cuma günü haftanın en üretken olacakları günündeler buna Sağlık Sektörü de dahildir. Kişisel olarak Başak burçları Yengeç burçlarından iyi etkiler alacaklar. Cuma günü Başakların üretken olacakları bir gün.

Cumartesi günü ise Ay Başak burcunda kötü konuma geçiyor. İşçi ve çalışanlar, sağlık sektörü ile uğraşanların üretkenliklerinin ve sağduyularının düşeceği bir gün olabilir. Kişisel açıdan bu sefer Başaklar Yengeç burçlarına dikkat etsinler çünkü Yengeçlerin güvensizliği Başakları kötü etkileyebilir. Ay Pazar günü ise Terazi burcunda kötü konumda olduğundan Terazi burçları Yengeç burçlarından kötü etkilenebilir. Ayrıca adalet ve diplomasi konuları ile uğraşanlar Pazar günü vatanseverlerin
güvensizlikleri yüzünden kötü yönde etkilenebilirler.

Özetlersek Pazartesi ve Salı İkizler (iletişim sektörü) burcu için, Cumartesi ve Pazar da Akrep (gizli saklı işlerle uğraşanlar), Başak (işçi ve çalışanlar), Terazi (adalet ve diplomasi ile uğraşanlar) ve Koçlar (polis ve güvenlik birimleri) için yoğun geçeceğe benziyor !

 

 
Toplam blog
: 621
: 1712
Kayıt tarihi
: 27.05.09
 
 

Herşey birbirini etkiler prensibiyle astrolojiyi bilimsel bir platforma taşımaya çalışmaktayım. Asl..