Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

11 Haziran '09

 
Kategori
Ben Bildiriyorum
 

Binlerce partili Cevahir Kongre Merkezi'nde buluştu

Binlerce partili Cevahir Kongre Merkezi'nde buluştu
 

binlerce partili cevahir kongre merkezine sığmadı


Metin Külünk’ün adaylığını açıkladığı Cevahir kongre merkezinin F1 katındaki konferans salonuna sığmayan partililer için diğer salonlardan seyretmeleri için ekranlar kuruldu. Toplantıya katılan 3000 kişinin üzerindeki kalabalık içerisinde partili bayanların sayısının oldukça fazla olduğu görüldü.

Cevahir Kongre Merkezinde toplanan binlerce Ak Partili saygı duruşunun ardından okunan istiklal marşı ile başlayan programda sanatçılar tarafından okunan şarkılara ellerindeki Ak Parti ve Türk bayraklarıyla eşlik ettiler.

METİN KÜLÜNK, 35 YILDIR BAŞBAKANIMLA AYNI KADERİN YOLCUSUYUZ

Milletin sahibi olduğu ak partinin 8 yıllık varlığında Türkiye’mizin önemli hamleler gerçekleştirdiğini söyleyerek konuşmasına başlayan Metin Külünk, “Biz 35 yıldır Sayın Genel Başkanımız ve Başbakanımla aynı kaderin yolcusuyuz ve tarih bizim şahidimizdir. Yorulan arkadaşlarımızdan görevi devir alıp, Ak Parti bayrağını daha yükseklere çıkarmak için geliyoruz. Bana kadroyu soruyorlar; işte salondaki bu kalabalık kadromuzdur. Güvencemizi soruyorlar; Güvencemiz Başbakanımızın adaleti, Başbakanımızın demokrasi anlayışı ve başbakanımızın ülke sevgisidir” diyerek Ak Parti İstanbul İl Başkanlığının yan gelip yatma yeri olmadığını belirtti.

Metin Külünk, Recep Tayyip Erdoğan siyasetine omuz olacağız, Allah yolumuzu açık etsin diyerek büyük düşünen İstanbul için, büyük düşünen Ak kadroların İstanbulluların hizmetine dualarını almak için kendilerini adadıklarını söyledi.

KADIN KOTASI, GENÇLİK KOTASINI KALDIRACAĞIZ

Külünk ayrıca, Kadın kotası, Gençlik kolları kotası gibi kotalarla siyaset yapmaya engel olan uygulamaları kaldıracaklarını söyledi.

2004 yerel seçimleri arifesinde Güngören ilçesinde iki parti taraftarları arasında çıkan talihsiz tartışmada rahmetli olan Adem Eraslan’ı anarak, partililerden Fatiha okunmasını istemesi üzerine salondaki partililer tam anlamıyla duygu seline kapıldı.

ADEM ERASLAN İÇİN FATİHA OKUNDU

Metin Külünk daha sonra Adem Eraslan vefat ettiği gün Eraslan’ın yanında olan ve talihsiz olayla alakalı olarak 2 yıl ceza evinde yatan Recep Sönmez’i kürsüye davet ederek alnından öptü.

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ferhat Yıldırım ile görüşen Recep Sönmez, olayla ilgili konuşmak istemediğini sadece talihsiz bir gün olduğunu söyleyerek, en zor zamanlarında Metin Külünk’ün her zaman onun yanında olduğunu kaydetti.

TEŞKİLATLARDA TOPLANTI OLDUĞU VAKİTTE PARTİLİLER CEVAHİR'E AKIN ETTİ

Partililer tarafından Metin Külünk’ün adaylığını açıklamasından Recep Tayyip Erdoğan’ın bilgisi olduğu konuşulurken, İstanbul Ak Parti İlçeleri mahalle teşkilatlarında toplantı olduğu gün ve saatte binlerce partilinin Metin Külünk’e destek için Cevahir Kongre Merkezi’ne akın etmesinin ise yeni İstanbul’un yeni İl Başkanı’nın Metin Külünk’ün olacağı şeklinde yorumlandı.

Cevahir Kongre Merkezinde düzenlenen toplantının bitiminin ardından Metin Külünk salondan ayrılırken gösterilen sevgi gösterisi karşısında zaman zaman zorluklar çekti.

Ogün Gazetesi – Ferhat Yıldırım - email adresi: ferhatyildirim34@gmail.com

 
Toplam blog
: 75
: 800
Kayıt tarihi
: 29.06.08
 
 

Has Bilgi Birikim Yayıncılık A.S bünyesinde kurulan HBB TV`nin 1993 yılında kuruluş aşamasında göre..