Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

04 Aralık '13

 
Kategori
TV Programları
 

Bir Aşk Hikayesi / Hikaye bitiyor mu?

Bir Aşk Hikayesi / Hikaye bitiyor mu?
 

Fox Tv.in aşk ve macera dizisi “Bir Aşk Hikayesi”  heyecanlı 32. bölümü ekranlarımıza geldi dün akşam. Reytinglerde sona yaklaştıkça kıpırdanma yok, AB’de 21.ci, Total’de 23.cü olmuş.

Geçen bölüm, Korkut kafasında bir kurşun olduğunu öleceğini Ceylan’a söylemişti. Ceylan defalarca  seni seviyorum der ve ağlama krizine girer.

Korkut, Tahsin Beyin baskısıyla oğlu olduğunu Gönül Hanıma söylemeye karar verir. Tahsin Bey, Gönül Hanıma daha önce gider, her şeyi anlatmak istese de, Gönül Hanım hiçbir şey duymak istemiyorum diyerek lafını keser. Kapıdan da Korkut duyar, adeta yıkılır, hiçbir şey söylemeden geri döner. Arabası ile kaza yapar, araba uçurun kenarında kalır. Ceylan camları kırılmış arabayı görür, onu karavanda bulur. Korkut, Ceylan’a sarılır, ağlar. Annesinin hiç de masum olmadığını düşünmektedir.

Emine’yi kaçıran hastabakıcı, Emine’yi ormanda yakalar, eve giderken arabasıyla kaza yapar. Hastaneye kaldırılırlar.  Hastanede, Emine hamile olduğunu öğrenir. Ceylan gelir eve götürür. Emine çocuğu düşürmek istese de yapamaz.

Korkut, kardeşi Emine’yi bulmak için Yılmaz ile buluşur, bir netice alamaz. Cennet’i arar, bütün gerçeği anneme anlatacağım der. Diğer taraftan Tolga, babasının kim olduğunu söylemesi için annesine baskı yapar. Tedavi olmayı kabul etmez, yoksa ölecektir.

Korkut, Gönül Hanımla buluşup konuşmak ister. Kafasındaki kurşun yüzünden öleceğini, kalbini Tolga’ya vermek ister. Gönül hanım olmaz der ve kabul etmez.

Cennet Yılmaz’a sığınır, beraber yer içerler. Memduh Bey de Cennet’i aramak için köşke gelir. Tolga babasının kim olduğu Memduh Beye sorar, o da annene sor diye ters cevap verir.

Ceylan Korkut’a, ameliyat için beklemene gerek yok, ben hamile değilim diye kötü haberi verir. Ameliyat olmasını ister. Ölmek Korkut’ta saplantı haline gelmiştir. Korkut karavanı satar. Bize anılar lazım değil para lazım der.

Korkut, Tolga ile buluşur. Tolga,senin iğrenç kalbini istemiyorum der. Tolga’ya gerçekleri söyler. Sen Gönül Karanlı’ ın oğlu değilsin, benimle iyi geçinseydin daha önce söylerdim. Tolga düşer bayılır, Gönül hanım tel eder, telefonunu Korkut açar. Tolga kriz geçiriyor, kalbimi alacağını söyle diyerek bağır. Korkut Tolga’yı acilen hastaneye götürür, yoğun bakıma alırlar. Gönül Hanım hastaneye gelir. Korkut oğlunun kalbe ihtiyacı var, al der. Tolga çeker tabancasını Gönül Hanımın eline verir. Tabanca namlusu şakağında, tetik Gönül Hanımın elindedir. Bütün işleri hallettim çek tetiği, al kalbimi kurtar oğlunu. Hadi… Aniden tabanca patlar. Gönül Hanımın gözleri fal taşı açılmış kalır. Yoksa Gönül Karanlı evlet katilimi oldu? Öz evladından al kalbi, üvey evladına ver.

Ne dersiniz, Korkut öldü mü? Bilemem? Öldü ise hikâye biter. Siz ne diyorsunuz, hikâye burada bitiyor mu? Haftaya bekleyip hep birlikte göreceğiz.

Hikâye çok dramatize edilmiş. Bu kadar ölümü susayan insan olmaz. Seçkin Özdemir (korkut) başarılı bir oyuncu. Ağlaması, mimikleri, bakışları ile iyi iş çıkartıyor. Çok inandırıcı, Ceylan (Damla Sönmez) ağlama sahnelerinde Korkut’tan kalır tarafı yok, gözyaşları kirpiklerinin ucunda. Birbirlerine çok da yakışıyorlar. Bu dizide uyumlu bir çift oldular.

İyi seyirler.

Saygılar, sevgiler.

Abdurrahman Balcılar

Twitter: abdurrahman balcılar@abbalcilar

Mail : ab.balcilar@hotmail.com

Blog: milliyet.com.tr/cansever

Not: Görsel fotolar,Dizifilm.com internetten alınmıştır. 

 

 
Toplam blog
: 2032
: 2969
Kayıt tarihi
: 18.06.12
 
 

Emekliyim. Doğayı, Sabahın erken saatlerinde doğada yürümeyi, Hayvanları, bilhassa köpekleri çok se..