Mlliyet Milliyet Blog Milliyet Blog
 
Facebook Connect
Blog Kategorileri
 

19 Mart '15

 
Kategori
Aşk - Evlilik
 

Bir el değer ruhunuza

Bir el değer ruhunuza
 

Bir el değer ruhunuza

AŞK dersiniz adına,

Dünyanın en güzel aynı zamanda en acımasız duygusudur aşk. Fakat güzelliklerine bakalım. Acısı bir tarafta dursun. Bizden de uzak olsun.

Değdiği her yeri güzelleştirir aşk. Rengârenk oluverir dünya, bir anda çiçek bahçelerini görürsünüz. Tüm siyahlar, griler kaybolur hayattan. Gözleriniz ışıldamaya başlar. İnsanın özü saf sevgidir. Ve aşk size kendinizi fark ettirir. Her gün geçtiğiniz yollar bile anlam kazanır. Yüzünüze bir tebessüm yerleşiverir. Saçınız, yüzünüz, sözünüz her şey başkalaşır. Aynaya baktığınız zaman gördüğünüz sizi tanıyamazsınız. Çünkü aşk dokunmuştur size.

Farkında olmadan şiirlere, şarkılara dalarsınız. Sevgiliye en güzel hitabı bulmak istersiniz. Hem güzel olsun. Hem özel olsun. Tek kelime olsun dersiniz. Öyle bir kelime ki tüm kalbimi bir anda anlatıversin. Can mı desem, canan mı desem. Hayatım mı desem, dünyam mı desem. Hiçbir kelime yetmez onu tasvire. Her şey yarım kalır. Yavan kalır. Çünkü o anlatılamayacak kadar özeldir. Tüm âlem bilsin der bir yanınız. Diğer yanınız gizler saklar. Korkar nazardan kem gözden. Özlersiniz bir gün görmeyince. O günü yaşamış saymazsınız. Bir yandan gülersiniz halinize diğer yandan böyle olmalı dersiniz. O, olmalı. Görmeliyim yârimi, yarımı.

Hayat daha bir anlam kazanmıştır. Yar gelmiştir. Bir el dokunmuştur ruhunuza. Değdiği her yer cennet bahçelerine dönmüştür. Daha güçlüsünüzdür. Daha özgürsünüzdür. Daha bir güvenirsiniz kendinize. Çünkü sizin bir limanınız olmuştur. Korkularınızdan, kaygılarınızdan kaçıp ona sığınırsınız. Düşünemediklerinizi düşündürür. Sihirli bir değneği vardır yârin. O bir dokunur yepyeni sayfalar açılıverir.  Süper güçlüdür, kahramanınızdır. Siz onun varlığı ile taçlanırken diğer yandan da karşınıza çıkarana şükürler edersiniz. Tüm kalbinizle herkes için dilersiniz.

 Aşk olsun, aşk ile dolsun dünya.

 

 

 
Toplam blog
: 11
: 67
Kayıt tarihi
: 10.10.14
 
 

Deli dolu oturan Boğa, babasını özleyen kız çocuğu, Ahmet'in ekip arkadaşı, tasarım sever, hayatı..